برگزاری ويژه‌برنامه شب‌های قدر در شهرستان جيرفت
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) شعبه كرمان، در اولين شب از ليالی قدر و شب ضربت خوردن امام علی(ع) برنامه‌های متخلفی در مساجد و تكايا و حسينيه‌های شهرستان جيرفت برگزار شد.
حجت‌الاسلام «محمداحمد يوسفی» امام جماعت مهديه و از روحانيون شهرستان در اين برنامه معنوی با اشاره به شب قدر و ضربت خوردن امام اول مسلمين علی(ع) گفت: شب‌های قدر از فضيلت خاصی برخوردار هستند، چراكه در اين شب‌ها قرآن بر پيامبر اكرم(ص) نازل شده و از طرفی در اين شب‌ها امام علی(ع) ضربت خورده و به شهادت رسيده است.
وی در ادامه افزود: امروز مسلمانان مخصوصاً شيعيان بايد به امام علی(ع) افتخار كنند چرا كه پيروی از اين امام بزرگوار موجب سعادتمندی در دنيا و آخرت می‌شود.
حجت‌الاسلام احمد يوسفی در ادامه با اشاره به مخالفت‌های دشمنان اسلام نسبت به امام علی(ع) و 25 سال خانه‌نشينی اين امام همام اضافه كرد: سكوت امام علی(ع) فقط به خاطر حفظ دين اسلام بوده است و تنها دليل پذيرش خلافت نيز حفظ و حمايت از دين مبين اسلام و اجرای عدالت بين مسلمانان بوده است.
وی با اشاره به مظلوميت امام علی(ع) گفت: تا 60 سال بعد از شهادت امام تمامی خلفای ظالم و ستمگر به علی و خاندان وی ناسزا می‌گفتند، ولی امروزه می‌بينيم كه نام علی با افتخار بر سر زبا‌ن‌ها است و اين برای مسلمانان مخصوصاً شيعيان مايه مباهات و افتخار است.
گفتنی است: از ديگر برنامه‌های شب قدر در مهديه صاحب‌الزمان قرائت قرآن، دعای جوشن كبير ، اقامه نماز قضا، مداحی و مراسم بر سر گرفتن قرآن بوده است.
نظير چنين برنامه‌هايی در مسجد جامع مسجد‌الرسول، مسجد ابوالفضل العباس ايستگاه كهنوج، مسجد ابوالفضل العباس قرنی، مسجد امام حسن صاحب آباد و ... برگزار شد و فضای معنوی خاصی را بر جيرفت حاكم كرده بود.