کد خبر: ۱۸۰۱۹۷۶
تاریخ: ۲۳ تير ۱۳۸۸ - ۱۴:۰۷
افتتاح نخستين نمايشگاه بينالمللی كتاب قدس در دمشق
گروه فرهنگ و هنر: نخستين نمايشگاه بينالمللی كتاب قدس با همكاری وزارت فرهنگ سوريه و اتحاديه نويسندگان عرب، امروز 23 تيرماه در دمشق افتتاح شد.
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) شعبه سوريه به نقل از خبرگزاری رسمی اين كشور (سانا)، اين نمايشگاه در مراكز فرهنگی دمشق برگزار شده است و در برگزاری آن، ستاد مردمی «گراميداشت قدس؛ پايتخت فرهنگی جهان عرب در سال 2009 ميلادی» در سوريه همكاری دارد.
بيش از 300 عنوان كتاب با موضوع قدس و فلسطين، 23 تيرماه در نخستين نمايشگاه كتاب قدس سوريه، به نمايش درآمده است و اين نمايشگاه تا 31 تيرماه پذيرای علاقمندان خواهد بود.
آشنايی بيشتر با مسأله قدس و فلسطين و خطرات تهديدكننده هويت اين مناطق از اهداف مهم اجرای اين فعاليت فرهنگی ـ اسلامی عنوان شده است.
اجرای فعاليتهای فرهنگی همچون برگزاری نشستهايی درباره فلسطين و قدس شريف نيز از برنامههای حاشيهای اين نمايشگاه خواهد بود.