مكتب‌خانه‌های سنتی قرآن سنگ‌بنای نظام آموزش اسلامی كنيا هستند
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «اسلام آنلاين»، نور عثمان در گفت‌وگو با اين رسانه خبری گفت: اين مكتب‌خانه‌های سنتی آموزش قرآن كه در زبان سواحيلی «الدوكس» ناميده می‌شوند، در بيشتر مساجد كنيا وجود دارند، اما در شمال شرق كنيا از استقبال بيشتری برخوردار هستند.
وی افزود: اين نظام سنتی آموزش قرآن كريم و احكام اسلامی به زمان نبی اكرم(ص) برمی‌گردد و گام مهمی در زمينه گرايش جوانان مسلمانان به اين كتاب آسمانی و تثبيت هويت اسلامی آنان است.
نور عثمان تصريح كرد: كودكانی كه در اين مكتب‌خانه‌های سنتی به فراگيری قرآن می‌پردازند، در كمتر از سه سال موفق به حفظ كامل قرآن كريم می‌شوند و اين كودكان علاوه بر حفظ قرآن كريم و تسلط به قرائت آن، با علوم و معارف اسلامی نيز آشنا می‌شوند.
وی در پايان يادآور شد: بيشتر مسلمانان كنيا اهل تسنن و دارای اصالت سوماليايی هستند كه در قرن هفتم ميلادی به اين كشور آمده‌اند.
«عبدوالوهاب اسحاق» از مسئولان شورای مبلغان و ائمه مساجد كنيا نيز در اين باره گفت: مكتب‌خانه‌های سنتی آموزش قرآن، مكانی برای نشر ارزش‌های اسلامی و ساختن جامعه‌ای بر اساس آموزه‌های اسلام در كنيا است و علاوه بر آموزش قرآن و زبان عربی، زمينه را برای آموزش علوم اسلامی برای كودكان فراهم می‌كند.
يادآوری می‌شود 35 درصد جمعيت 24 ميليون نفری كنيا را مسلمانان تشكيل می‌دهند و در حال حاضر، حدود 50 انجمن و سازمان اسلامی با نظارت شورای عالی مسلمانان كنيا در اين كشور فعاليت می‌كنند.