همايش بين‌المللی «قرآن و حقايق علمی» در تركيه برگزار می‌شود
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از FKM، هدف از برگزاری اين همايش گفت‌وگو درباره تطابقات ميان علوم معاصر و آيات كلام‌الله مجيد و اعجاز‌های علمی موجود در قرآن و نيز بررسی موضوعاتی چون اعجاز پزشكی قرآن و سنت، اعجاز علمی قرآن در زمين، آسمان و علوم دريايی اعلام شده است.
اين مراسم رأس ساعت 10 صبح به وقت محلی با تلاوت آياتی از قرآن مجيد آغاز می‌شود و در ادامه «راتب نابلوسی» انديشمند سوری و نويسنده كتاب‌هايی در رابطه با اعجاز علمی قرآن و نيز «علی بارداك‌اوغلو» رئيس سازمان ديانت تركيه به سخنرانی در رابطه با اهداف و برنامه‌های مختلف همايش می‌پردازند.
سخنرانی «زغلول النجار» از كشور مصر با موضوع «اعجاز علمی چيست؟» و ارائه مقالاتی توسط «حسين زايد» از مراكش با عنوان «آب و گياهان در قرآن» و مقاله «عبدالمجيد بالعبيد» با موضوع «راز محافظت گندم در سبوس» بخش ديگری از اين همايش به شمار می‌رود.
همچنين بيش از سی تن از اساتيد دانشگاه‌های كشورهای اسلامی و نيز تعداد زيادی از انديشمندان و علمای تركيه با حضور در اين نشست بين‌المللی موضوعاتی چون «ديدن و شنيدن در قرآن»، «پيدايش جهان در قرآن»، «معجزات مربوط به علم فيزيك در آيات قرآنی»، «اساس اعجاز علمی در دين» و «تولد انسان از نظر قرآن كريم» را مورد بحث و تبادل‌نظر قرار خواهند داد.
همايش «قرآن و حقايق علمی» روز يكشنبه ششم تيرماه سال جاری با انتشار گزارش عملكرد كارگروه‌های تشكيل شده در طی دو روز همايش و نيز اعلام نتايج نشست‌های تخصصی به پايان خواهد رسيد.