علم و دانش بايد همراه با تقوا منجر به دين‌مداری شود
به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از روابط عمومی اداره‌كل تبليغات اسلامی گلستان، با مشاركت سازمان تبليغات اسلامی، آموزش و پرورش، ناحيه مقاومت سپاه، هلال احمر، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، تربيت بدنی، كانون پرورشی فكری كودكان و نوجوانان، كميته امداد امام خمينی (ره)، بهزيستی و بنياد شهيد گنبدكاووس، مراسم افتتاحيه طرح اوقات فراغت در سالن هلال‌احمر شهرستان برگزار شد.
حجت‌الاسلام «محمد حسين سبحانی» امام جمعه گنبدكاووس در جمع فراگيران طرح اوقات فراغت اظهار كرد: ارتقای سطح دينی و فرهنگی طرح اوقات فراغت و بهره‌گيری از فرصت عمر و توجه به ارزش علم و علم‌ورزی از نكات پر اهميت طرح اوقات فراغت است كه بايد به آن توجه شود.
وی گفت: آنچه كه انسان را بلند و بزرگ می‌كند علم و دانش همراه با تزكيه روح است. علم و دانش بايد همراه با تقوا، عفاف و حجاب اسلامی منجر به دين‌مداری شود.
در ادامه مراسم حجت‌الاسلام «علی فتحی» رئيس اداره تبليغات اسلامی گنبدكاووس بر ارتقای سطح دينی و معنوی دانش‌آموزان در طرح فراغت تأكيد كرد و افزود: در پايان طرح فراغت بايد شاهد رشد معنوی فراگيران بود.
همچنين «غلام‌علی سوسرائی» فرماندار گنبدكاووس نيز با اشاره به استقبال خوب جوانان و كودكان از طرح اوقات فراغت گفت: نياز گذران اوقات فراغت به منزله ارزش اجتماعی و اعتقادی برای همه جوامع و انسان‌ها مد نظر است. تجربه نشان می‌دهد اگر برنامه فراغت به شكل صحيح اجرا شود می‌تواند در جلوگيری از آسيب‌های اجتماعی، ناهنجاری‌ها و پديده‌های زشت اجتماعی و ناهنجاری‌ها مؤثر باشد.
وی اظهار كرد: در شهرستان گنبدكاووس 90 پايگاه و 6000 دانش‌آموز تحت پوشش طرح فراغت قرار گرفته‌اند.
سوسرائی در اين مراسم بر ارتقای كيفی برنامه‌های طرح اوقات فراغت تأكيد كرد.