مراكز قرآنی قطر نيازمند نيروی انسانی مبتكر و كارآمد هستند
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از روزنامه قطری «الراية»، اين پژوهش ميدانی در چارچوب برنامه حمايت از سازمان‌های غيرانتفاعی و با پشتيبانی دانشگاه اسلامی اروپا در هلند تدوين شده و‌ در آن، بر ضرورت توسعه منابع و نيروی انسانی فعال در بخش‌های اداری و آموزشی مراكز حفظ قرآن قطر تأكيد شده است.
در اين پژوهش‌ آمده است: مراكز قرآن قطر هم‌اكنون نيازمند نيروهای توانمند و كارآمدی هستند كه بتوانند در شيوه‌های تدريس علوم قرآن كريم ابتكارات و نوآوری داشته باشند.
علی الإبراهيم در اين پژوهش تأكيد كرد: آموزش، مهم‌ترين ابزار توسعه و توانمند ساختن نيروی انسانی فعال در مراكز قرآن قطر است و باعث افزايش اطلاعات و توسعه مهارت‌های افراد می‌شود.
اين محقق قطری در پژوهش خود بر اهميت اتخاذ راهبردی جامع برای توسعه منابع انسانی در مراكز قرآنی تأكيد كرده و می‌نويسد: تبادل تجربيات ميان مراكز قرآنی، نقش مهمی در توسعه و توانمند ساختن نيروی انسانی دارد.
يادآوری می‌شود «علی الإبراهيم» پژوهشگر و محقق قطری، اين پژوهش ميدانی را در اختيار وزارت اوقاف و امور اسلامی قطر، به‌عنوان ناظر مراكز قرآنی قرار خواهد داد.