کد خبر: ۲۱۰۴۴۹۸
تاریخ: ۲۳ فروردين ۱۳۹۰ - ۱۰:۵۴
برگزاری 11 هزار جلسه سخنرانی با موضوع اسلام در دبی
گروه بينالملل: سازمان امور اسلامی و فعاليتهای خيريه دبی در سه ماهه اول سال 2011 ميلادی بيش از 11 هزار جلسه سخنرانی با موضوع اسلام در اين شهر برگزار كرده است.
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از روزنامه «Khaleej Times»، «حمد الشالی»، مديركل سازمان امور اسلامی و فعاليتهای خيريه دبی، با اعلام اين خبر گفت: اين سازمان با هدف افزايش آگاهیها در موضوعات مختلف اسلامی، علاوه بر برگزاری اين جلسات تلاش زيادی در جهت گسترش فرهنگ اسلامی، اولويت دادن به قرآن، ميراث اسلامی و فعاليتهای پژوهشی و كمكرسانی انجام داده است.
وی افزود: حدود 275 هزار نفر از 11367 سخنرانی اسلامی كه در مساجد دبی و «حتا» در سه ماهه اول سال جاری ميلادی برگزار شده، استفاده كردهاند؛ در سال گذشته نيز حدود 58 هزار جلسه سخنرانی اسلامی در مساجد دبی برگزار شد.
مديركل سازمان امور اسلامی و فعاليتهای خيريه دبی در ادامه گفت: گروهی از علمای برجسته از كشورهای مختلف اسلامی در اين جلسات به سخنرانی میپردازند.
وی ادامه داد: سازمان امور اسلامی دبی همچنين همايشها و سمينارهايی برای دانشجويان، با هدف آشنايی بيشتر آنان با قرآن، احاديث پيامبر و تاريخ اسلام، برگزار و حدود 327 هزار جلد كتاب، جزوه و لوح فشرده در مورد اين موضوعات منتشر كرده است.