روز مبارزه با اسلام‌هراسی و نژادپرستی در سوئيس برگزار می‌شود
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «Apic»، اين گردهمايی به همت شورای مركزی اسلامی سوئيس(CCIS) و با همكاری تعدادی از انجمن‌های يهودی و مسيحی در ميدان «فدرال» شهر برن برگزار می‌شود.
«لورو بوث»، خواهر زن تونی بلر، نخست‌وزير سابق انگلستان، كه در شهر مقدس قم به اسلام گرويد، يكی از ميهمانان ويژه اين گردهمايی است. همچنين «معمر زوكورليچ»، از علمای مسلمان بوسنی؛ «نيكلاس بلانشو»، رئيس شورای مركزی اسلامی سوئيس و نمايندگان انجمن‌های اسلامی در اين گردهمايی حضور خواهند داشت.
برگزاری نمايشگاه كتاب، لباس‌های اسلامی، عكس و آثار هنری و نيز سخنرانی شخصيت‌های مسلمان، يهودی و مسيحی درباره لزوم مبارزه با پديده اسلام‌هراسی و مقابله با ترويج خشونت و نژادپرستی در جامعه از ديگر بخش‌های اين گردهمايی به شمار می‌رود.
رئيس شورای مركزی اسلامی سوئيس اعلام كرد كه بيش از دو هزار نفر در اين گردهمايی حضور خواهند يافت و پيش‌بينی می‌شود حدود شصت درصد حاضران در اين گردهمايی پيروان اديانی غير از اسلام باشند.