کد خبر: ۲۱۷۳۱۶۴
تاریخ: ۲۷ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۶:۳۹
حذف وعده سحری سبب كاهش توان يادگيری میشود
گروه انديشه و علم: حذف وعده سحری سبب پايين افتادن قند خون هيپوگليسمی میشود كه اين امر نيز باعث كاهش يادگيری، بیحوصلگی و خستگی میشود.
شيده فتاحی، متخصص تغذيه در گفتوگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه سمنان با اشاره به اينكه سحری بايد شامل يك وعده غذای كامل برای هر فرد باشد، تصريح كرد: در طول روز، بدن به پروتئين نيازمند است كه میتوان با قرار دادن گوشت، برنج، حبوبات و سبزيجات در سحری پروتئينهای مورد نياز بدن را تأمين كرد.
وی افزود: بعضی از روزهداران، بدون سحری روزه میگيرند كه اين امر موجب میشود نيازهای تغذيهای آنها تأمين نشود و در نتيجه كمبود بيش از حد انرژی و سوخت ناقص چربیها، تركيبات كتونی در بدن آنها ايجاد كرده كه منجر به ايجاد بوی بد دهان، سردرد و دردهای عضلانی میشود.
اين متخصص تغذيه با بيان اينكه خوردن انواع سبزیهای خام و پخته و ميوههای خيسانده مانند آلو و انجير به بهبود وضعيت دستگاه گوارش كمك میكند، تصريح كرد: مصرف روغن زيتون به همراه سالاد نيز در بهبود وضعيت دستگاه گوارش نقش مؤثری دارد.
وی با اشاره به اينكه خوردن چای پر رنگ، قهوه و كاكائو نيز موجب ايجاد اختلال در دستگاه گوارش میشود، تأكيد كرد: مصرف آب كافی برای دفع سموم و مواد زائد بدن و انجام واكنشهای بيولوژيكی داخل بدن مفيد است.