5000 دانش‌آموز كهگيلويه و بويراحمدی به سرزمين‌های دفاع مقدس اعزام می‌شوند
شهرام مهدوی‌مطلق، مدير سازمان بسيج دانش‌آموزی و فرهنگيان سپاه فتح استان كهگيلويه و بويراحمد در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه كهگيلويه بويراحمد با بيان اين مطلب افزود: 5 هزار دانش‌آموز دختر اين استان در قالب 13 كاروان از 30 دی‌ماه امسال تا 30 بهمن‌ماه از مناطق عملياتی شلمچه، اروند، هويزه، دهلاويه، طلاييه، سوسنگرد، بستان، آبادان و خرمشهر بازديد می‌كنند.
وی با بيان اينكه 300 معلم زن فرهنگی در اين اردوها، دانش‌آموزان را همراهی می‌كنند، اظهار كرد: در اين كاروان‌ها برنامه‌های فرهنگی متناسب با دهه آخر صفر و جشن‌های سالگرد پيروزی انقلاب اسلامی اجرا می‌شود.
مدير سازمان بسيج دانش‌آموزی و فرهنگيان سپاه فتح استان كهگيلويه و بويراحمد خاطرنشان كرد: اين اردوها در قالب درس آمادگی دفاعی و با هدف آشنايی و ارتقای نگرش دانش‌آموزان دختر نسبت به ارزش‌های اسلامی و حماسه‌ها و رشادت‌های رزمندگان در دوران دفاع مقدس برگزار می‌شود.
مهدوی‌مطلق با بيان اينكه اين دانش‌آموزان در مقطع دوم دبيرستان به اين اردوها اعزام می‌شوند، تصريح كرد: در گذشته درس آمادگی دفاعی فقط در زمينه آمادگی دفاعی نظامی بوده كه اكنون بر اساس سياست‌های اتخاذ شده رويكرد آن فرهنگی شده و قسمتی از اين برنامه‌ها آشنايی دانش‌آموزان با ارزش‌های دفاع مقدس است.
وی ابراز كرد: طی ساليان اخير وزارت آموزش و پرورش و بسيج به اين نتيجه رسيدند كه بايد نسل جوان را با ارزش‌های دفاع مقدس و راهيان نور كه امروزه نياز تمامی نسل‌ها بوده، آشنا سازند.
مدير سازمان بسيج دانش‌آموزی و فرهنگيان سپاه فتح استان كهگيلويه و بويراحمد ادامه داد: نسل جوان بايد شناخت و آشنايی كاملی با مناطق جنگی و حماسه‌های خلق شده هشت سال دفاع مقدس پيدا كنند.
مهدوی‌مطلق عنوان كرد: دانش‌آموزان بايد بدانند رزمندگان ما در هشت سال دفاع مقدس چگونه جانفشانی كردند و اين وظيفه ما بوده تا دانش‌آموزان را با ارزش‌های انقلاب آشنا كنيم.
وی با اشاره به برگزاری اين اردوها برای نخستين بار برای دانش‌آموزان دختر در استان كهگيلويه و بويراحمد گفت: اداره اردوگاه‌‌ها در تمام زمينه‌‌ها بر عهده بانوان بوده و در اين زمينه والدين هيچگونه نگرانی نداشته باشند.
مدير سازمان بسيج دانش‌آموزی و فرهنگيان سپاه فتح استان كهگيلويه و بويراحمد با اشاره به اهداف برگزاری اين اردوها در سطح مدارس، اظهار كرد: به‌منظور آشنايی نسل جوان با آرمان‌ها و ارزش‌‌های دفاع مقدس اين اردوها در مدارس برگزار می‌شود.
وی با اشاره به اينكه نسل جوان به دليل عدم حضور در دوران دفاع مقدس آشنايی جامعی درخصوص اين ارزش‌ها ندارند، خاطرنشان كرد: در اين راستا وزارت آموزش و پرورش و بسيج طی برنامه‌ريزی‌های صورت گرفته اقدام به برگزاری اين اردوها كردند.