زيرساخت‌های لازم برای ایجاد فضای فرهنگی در امامزادگان فراهم شود
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه كهگيلويه و بويراحمد، تقی رضايار، قائم‌مقام سازمان اوقاف و امور خيريه كشور امروز سه‌شنبه، دوم اسفند‌ماه در همايش تجليل از هيئت امنای مساجد و خادمان امامزادگان شهرستان‌های بويراحمد و دنا با بيان اين مطلب گفت: در سطح كشور 2700 امامزاده در حال تعمير، بازسازی و نوسازی است كه از اين تعداد 80 امامزاده در استان كهگيلويه و بويراحمد است.
وی اظهار كرد: با توجه به اينكه مقام معظم رهبری فرمودند: «امامزادگان بايد به قطب فرهنگی كشور تبديل شوند»، بايد امكانات و زير‌ساخت‌های لازم را برای تحقق این امر در امامزاده‌های كشور فراهم كنيم.
قائم‌مقام سازمان اوقاف و امور خيريه كشور خاطرنشان كرد: قرآن از سرزمين عرب نازل و ابلاغ شد و قرآنی‌ترين رهبر، دولت، مجلس، قوه قضائيه و قانون اساسی در ايران اسلامی وجود دارد و اين امر به اين معنا نيست كه كمبودی وجود ندارد اما ظرفيت‌های خيلی خوبی داریم.
رضايار تصريح كرد: دشمن تلاش می‌كند كه جوانان را از اماكن متبركه و امامزاده‌ها كه از نقاط قوت ايران اسلامی است دور كند و ما بايد با هوشياری و آگاهی نقشه‌های آنها را خنثی كنيم.
وی ادامه داد: ظرفيت وقف در كشور بالاست اما بايد سراغ مردم برويم تا موقوفات بيشتر از اين داشته باشيم چون وقف افراد را خوش‌بين و واقف بعد از مرگش مال خود را مديريت می‌كند.
رضايار اضافه كرد: كمك‌های دولت به مساجد در سال جاری نسبت به سال گذشته هفت برابر شده است اما فلسفه اصلی مساجد مردمی است و مردم بايد در اين خصوص همكاری بيشتری داشته باشند.
گفتنی است، در اين همايش از هيئت امنای مساجد و خادمان امامزادگان شهرستان‌های بويراحمد و دنا با اهدای هدايايی تجليل شد.