کد خبر: ۲۲۹۲۸۳۰
تاریخ: ۲۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۰:۴۲
جامعه امروز نيازمند نگرشی جديد در مورد فريضه زكات است
گروه فرهنگ و هنر: فرماندار شهرستان گچساران گفت: جامعه امروز بهعنوان يك جامعه اسلامی نيازمند نگرشی جديد در مورد فريضه زكات است اگر چه افراد زيادی به اين مقوله توجه دارند اما تبليغ و اطلاعرسانی كافی در مورد زكات نشده است.
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه كهگيلويه و بويراحمد، سيداكبر عليزاده، پنجشنبه، 25 اسفندماه در جلسه رابطان ستاد زكات گچساران افزود: با اينكه واجب بودن زكات و اينكه اين فريضه دينی مهمترين نشانه بندگی بعد از نماز به تعبير شرع است پرداخت زكات اهميت و جايگاه خاصی نيز دارد.
وی اظهار كرد: مصرف درآمد ناشی از زكات در امور ساخت مساجد و معابر و همچنين كمك به نيازمندان جامعه، نشاندهنده عمق توجه قرآن و دين اسلام نسبت به عدالت اجتماعی است.
لازم به ذكر است، در اين آيين برای ترويج و فرهنگسازی فريضه زكات توسط رابطان، اعضای ستاد زكات، مبلغان دينی و اصحاب رسانه جمعی در شهرستان تأكيد شد.