۶۰ خانه قرآن روستایی در قزوین راه‌اندازی می‌شود
جواد قلی‌پور، مسئول دارالقرآن الکریم اداره کل تبلیغات اسلامی قزوین در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا) شعبه قزوین گفت: خانه‌های قرآن به عنوان یک تشکل و با نظارت و حمایت دارالقرآن‌ها فعالیت می‌کنند و هر ساله تجهیزات کمک آموزشی، قرآن و مبالغ نقدی به خانه‌های قرآن روستایی فعال در سطح استان اختصاص پیدا می‌کند.
مسئول دارالقرآن کریم اداره کل تبلیغات اسلامی استان قزوین با اشاره به بودجه اختصاص یافته برای راه‌اندازی خانه‌های قرآن روستایی گفت: برای راه‌اندازی این خانه‌های قرآن از مصوبات سفر سوم هیئت دولت به استان، بیش از ۱۰میلیارد ریال اختصاص یافته که بخشی از آن پرداخت شده و بخشی هم در طول سال تخصیص خواهد یافت.
وی افزود: در ساخت خانه‌های قرآنی اعتباری هم از دفتر مقام معظم رهبری و مدیریت حوزه‌های علمیه کشور برای تأسیس خانه‌های روستایی اختصاص خواهد یافت.
قلی‌پور با اشاره به شرایط و ملاک‌های تأسیس خانه‌های روستایی گفت: چنانچه هر روستا شرایط راه‌اندازی خانه قرآن را داشته باشد و ساکنان آن در این زمینه متقاضی باشند می‌توانند با معرفی دو نفر که دارای مدرک حداقل دیپلم باشند مجوز لازم را دریافت کرده و خانه قرآن روستا را راه‌اندازی كنند.