مستند «پدخندق» فرصتی برای نمايش رشادت‌های مردم كهگيلويه و بويراحمد است
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه كهگيلويه و بويراحمد، مسلم رحيمی، مديركل صدا و سيمای كهگيلويه و بويراحمد 10 تير در همايش تجليل از فرماندهان ارشد دوران دفاع مقدس گفت: برای ساخت مستند «پد خندق» بيش از 120 ساعت مصاحبه با رزمندگان حاضر در عمليات پد خندق و ساعت‌ها تحقيق صورت گرفته است.
وی اظهار كرد: اين مستند با همت و اعتماد به جوانان استان در 26 قسمت ساخته می‌شود و اگر طبق برنامه پيش رود تا پايان سال 92 برای مردم به نمايش درخواهد آمد.
مديركل صدا و سيمای كهگيلويه و بويراحمد بيان كرد: صدا وسيمای استان هميشه آمادگی لازم برای پوشش خبری برنامه‌هايی با محوريت ايثارگران را دارد.
سرداريونس اميری، فرمانده سپاه فتح كهگيلويه و بويراحمد نيز در اين مراسم افزود: انتقال فرهنگ ايثار و شهادت به جوانان نسل امروز بهترين روش برای حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس است.
فرمانده سپاه فتح كهگيلويه و بويراحمد ابراز كرد: مستند پد خندق سبب معرفی فرهنگ ايثارگری و رشادت‌های دلاوران استان به ساير هموطنان می‌شود و سپاه آمادگی دارد تا امكانات لازم برای ساخت هر چه بهتر اين مستند را فراهم كند.
اميری عنوان كرد: ساخت مستندهای دفاع مقدس بر آگاهی و بينش نسل جوان می‌افزايد و آنان را با حماسه هشت سال دفاع مقدس آشنا می‌كند. نسل امروز به اين گذشته سرشار از رشادت و ايمان و افتخار و از خودگذشتگی نياز دارد.
فرمانده سپاه فتح كهگيلويه و بويراحمد اضافه كرد: پس از انجام كارهای مذكور طرح را تكميل كرده و با برآورد كردن هزينه‌ها تا بهمن سال جاری گلزار شهدای چرام آماده استقبال از برگزاری مراسم‌های مذهبی اين شهرستان است.