ماهيت سينمای كنونی كشور بر پايه كمال و ارزش‌های معنوی استوار است
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه كهگيلويه و بويراحمد، جواد شمقدری، رئيس سازمان سينمايی كشور پنجشنبه شب، 22 تيرماه در آيين اختتاميه چهل و هشتمين جشنواره منطقه‌ای سينمای جوان «دنا» در ياسوج گفت: در حقيقت سينمای غرب و هاليوود سقوط و انحطاط فكری غرب را به وضوح آشكار كرده و بجای پرداختن به كمال و ارزش‌های انسانی وامدار خيال پردازی‌های بشريت شده است.
وی اظهار كرد: امروزه بسياری از تحليل‌گران و مناديان عرصه هنر و سينما در غرب، اروپا و حتی آمريكا ماهيت اصلی سينمای هالييود را بر پايه اميال و انيگزه‌های مادی و جنسی دانسته‌اند و نوعی انحطاط و سقوط را برای آينده سينمای غرب پيش‌بينی كرده‌اند.
معاون سينمايی وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی بيان كرد: سينمای غرب همواره با تلاش‌های متوهمانه و انگيزه‌های خيال‌پردازانه خود هر روز و بيش از پيش در منجلاب اين نيست‌انگاری‌های بيهوده فرو می‌رود و به جای تفكر و انديشه متعالی انسانی به صورت لجام گسيخته مغروق در دنيای خيالی و لذات جنسی شده است. شمقدری سينمای كنونی ايران را الگويی مناسب برای سينماگران و هنرمندان اين عرصه در جهان دانست و ابراز كرد: امروزه برای ورود به عرصه سينمای ايرانی با فرهنگ و هويت دينی و ارزشهای اسلامی پيش نيازهايی نيز لازم است. يك هنرمند در وهله نخست بايد ماهيت سينما و كاركردهای آن را بشناسد.
وی ادامه داد: امروزه برخی بحران‌ها و چالش‌های موجود در حوزه سينمای كشور ناشی از همين ناآگاهی و عدم تبيين ماهيت و چيستی سينما از سوی هنرمندان بويژه سينماگران جوان است.
رئيس سازمان سينمايی كشور تصريح كرد: دل مشغولی‌ها و دغدغه هنرمند از ديگر پيش نيازهای ورود به عرصه سينماست و يك هنرمند تا زمانی كه درد و دغدغه حل مسايل و موضوعات مختلف را نداشته باشد به هيچ‌وجه نمی تواند افكار و ايده‌های روشنگرانه خود را در اين عرصه نيز به نمايش گذارد.
شمقدری آشنايی با فرهنگ، تمدن و هويت اصيل ملی، مذهبی و سرزمينی را از ديگر فاكتورها و پيش نيازهای اساسی سينماگران جوان برای ورود موفق در اين عرصه عنوان كرد.
وی اضافه كرد: امروزه بسياری از ناگفته‌ها و هويت تاريخی و فرهنگی مسكوت مانده در اين سرزمين بايد از طريق هنر به‌ويژه هنر سينما و نمايش به نسل امروز و آينده انتقال داده شود.