حضور پرشور مردم در اعلام انزجار از توهين به پيامبر اسلام به نمايش گذاشته شود
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه لرستان، حجت‌الاسلام عليرضا كرمی، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت ابوالفضل(ع) استان لرستان عصر چهارشنبه، 17 مهرماه در گردهمایی اعضای شورای راهبردی بنیاد بین‌المللی غدیر استان لرستان، گفت: روز جمعه آینده به‌عنوان روز اعلام خشم و انزجار از توهین به ساحت مقدس پیامبر اکرم(ص) اعلام شده است، فرمانداری‌ها و شهرداری‌های استان هماهنگی لازم را انجام دهند تا مردم استان اجتماع پرشکوهی در این مراسم داشته باشند و انتظار داریم با برگزاری مراسم راهپیمایی پس از نماز جمعه ارادت مردم استان را به نمایش بگذاریم.
وی افزود: از اساتید دانشگاه‌ها برای شرکت در این مراسم دعوت شده است و از عشایر استان هم تقاضا شده با پرچم‌های خاص یا رسول‌الله که توسط سازمان تبلیغات اسلامی تهیه می‌شود در راهپیمایی حضور یابند.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت ابوالفضل(ع) استان لرستان تصریح کرد: با توجه به تقارن عید سعید قربان با روز جمعه روز عید قربان نماز جمعه برگزار نمی‌شود اما تلاش کنیم حضور با‌شکوه مردم در مراسم عید قربان فراهم شود همچنین با توجه به تقارن عید سعید غدیر خم با روز 13 آبان برنامه‌ریزی کنیم برنامه‌های دهه ولایت با شکوه بیشتری برگزار شود.