مؤسسه بشری مجری طرح جمع‌آوری قرآن‌های فرسوده در كرمانشاه
مژگان اسماعيلی، مدير مؤسسه بشری كرمانشاه در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، درباره اجرای اين طرح فرهنگی و قرآنی گفت: به همت مؤسسه بشری كرمانشاه طرح جمع‌آوری قرآن‌های فرسوده در سطح مساجد اين شهرستان اجرا می‌شود و در راستای اجرای اين طرح، افراد می‌توانند قرآن‌‌های فرسوده در مؤسسات و مراكز قرآنی و حتی منازل را به مراكز مجری اين طرح تحويل دهند و رسيد دريافت كنند.
وی اظهار كرد: برخی از اين قرآن‌های فرسوده كه قابل تعمير هستند با رايزنی با صحافی‌ها دسته‌بندی و تعمير می‌شوند و آنها كه قابل تعمير نيستند به صاحبان آنها قرآن‌های جديد داده می‌شود و قرآن‌های فرسوده نيز به كارخانه‌های كارتن‌سازی ارسال می‌شود و برای تهيه مصحف قرآنی از آنها استفاده خواهد شد.
اسماعيلی عنوان كرد: طرح جمع‌آوری و تعويض قرآن‌های فرسوده به منظور ارج نهادن به كلام الهی و ارتقاء فرهنگ نگهداری از كتب دينی و قرآنی و حفظ حرمت آيات قرآن در مراكز مختلف كشور اجرا می‌شود.
مدير مؤسسه بشری كرمانشاه با بيان اين كه تخمير كتاب‌ها با رعايت مولزين شرعی انجام می‌شود، خاطرنشان كرد: اجرای اين طرح با همكاری و مشاركت عمومی امكان‌پذير است.