کد خبر: ۲۵۲۰۹۵۳
تاریخ: ۳۱ فروردين ۱۳۹۲ - ۰۷:۰۱
برگزاری بيش از 60 گفتمان دينی در چهار شهرستان جنوبی كرمان
دبير اجرايی گفتمانهای دينی اداره تبليغات اسلامی كهنوج از برگزاری بيش از 60 گفتمان دينی در چهار شهرستان كهنوج، رودبار، فارياب و قلعه گنج خبر داد.
به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) به نقل از روابط عمومی ادارهكل تبليغات اسلامی كرمان، ايرج رودباری، دبير اجرايی گفتمانهای دينی اداره تبليغات اسلامی كهنوج با اعلام اين خبر بيان كرد: امسال نيز همانند سال گذشته طرح گفتمان دينی را با موضوعات ويژه و مورد نياز برای اين مناطق در كهنوج و شهرستانهای رودبار، فارياب و قلعه گنج برگزار خواهيم كرد.
وی با بيان اينكه اداره تبليغات اسلامی هزينه 15 گفتمان را به اين شهرستانها اختصاص داده است، افزود: در سال گذشته بيش از 50 گفتمان را برگزار كردهايم.
دبير اجرايی گفتمانهای دينی اداره تبليغات اسلامی كهنوج اذعان كرد: در سال گذشته با تقاهمنامهای كه با آموزش و پرورش انجام شد، جلسات گفتمانهای دينی برای مربيان آموزشی در هر هفته با موضوعات مختلف برگزار شد كه با استقبال خوبی نيز روبرو شد و مربيان آموزشی اين نكات را به دانشآموزان انتقال دادند و همچنين، جلسات متعددی با همكاری آموزش و پرورش و مربيان آموزشی برای اوليای دانشآموزان برگزار شد.
وی تصريح كرد: اميدواريم در سال جديد نيز توانسته با همكاری آموزش و پرورش از اين موقعيت خوب برای آگاهی رساندن به قشر جوان استفاده كرد و همچنين، در آينده جلسهای كه با رؤسای ادارات انجام میگيرد، ادارات نيز در اين طرح با ما همكاری كنند.
رودباری با اشاره به كسب رتبه استانی در بين شهرستانهای تابعه در سال گذشته، خاطرنشان كرد: امسال نيز برگزاری گفتمانهای دينی را در مراكز فرهنگی شهرستانها و روستاهای كهنوج و سه شهرستان ديگر برگزار میكنيم.