کد خبر: ۲۵۲۱۰۰۱
تاریخ: ۳۱ فروردين ۱۳۹۲ - ۰۸:۲۹
حمله افراد ناشناس به معاون حزب نهضت اسلامی تاجيكستان
گروه اجتماعی: محمدعلی حیط، معاون حزب نهضت اسلامی تاجیکستان طی حمله افراد ناشناس مورد ضرب و شتم قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه منطقه آسيای مركزی، روابط عمومی حزب نهضت اسلامی تاجيكستان روز جمعه 30 فروردين با اعلام اين خبر افزود: شامگاه پنجشنبه، 29 فروردينماه، افراد ناشناس به محمدعلی حيط، معاون اين حزب حمله کرده و او را به شدت مسدوم کردند.
بر اساس اين گزارش هم اكنون معاون حزب نهضت اسلامی تاجيكستان در بيمارستان بستری شده و وضع جسمی او وخيم است.
به نظر میرسد این حمله یک اقدام سیاسی و برنامهریزی شده است که با هماهنگی دولت صورت گرفته زیرا محمدعلی حیط یکی از مقامات فعال در حزب نهضت اسلامی تاجیکستان است و این حزب قصد دارد او را به عنوان نامزد خود در انتخابات معرفی کند.
گفتنی است، حزب نهضت اسلامی تاجيكستان يكی بزرگترين احزاب مخالف دولت است و در دوران شوروی سابق در دهه 70 ميلادی به طور مخفيانه توسط سيدعبدالله نوری، از علمای سرشناس تاجيكستان سازماندهی شده است.