کد خبر: ۲۵۲۴۵۳۴
تاریخ: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۲۰:۱۰
مادران و همسران شهدا پرچمداران حقيقت هستند
معاون سياسی ــ امنيتی استاندار قم گفت: مادران و همسران شهدا پرچمداران حقيقت هستند.
به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) به نقل از روابط عمومی استانداری قم، حجتالاسلام والمسلمين محمدمهدی انصاری، معاون سياسی ــ امنيتی استاندار قم در مراسم تكريم مادران و همسران شهدا، ضمن تسليت وفات حضرت امالبنين(س)، به نقش ويژه ايشان در قيام عاشورا اشاره و اظهار كرد: حضرت امالبنين(س) اقيانوسی از فضايل و خورشيدی درخشان در تاريخ اسلام است كه بايد بيش از پيش به جايگاه و ابعاد شخصيتی اين بانوی بزرگوار توجه شود.
وی با بيان اينكه نامگذاری روز وفات حضرت امالبنين(س) به عنوان روز تكريم مادران و همسران شهدا احيای فرهنگ و ترجمان زندگی اين بانوی گرامی است، خاطرنشان كرد: مادران و همسران شهدا در دوران امروز نقشی همچون حضرت امالبنين(س) در دوران پس از قيام عاشورا ايفا میكنند.
معاون سياسی ــ امنيتی استاندار قم ادامه داد: مادران شهدا با از خودگذشتگی فرزندانشان را به كمال رساندند اما دنيای امروز دشمنان فتنه میكنند تا جامعه تهی از ايثار و از خودگذشتگی شود.
وی با بيان اينكه حضرت امالبنين(س) محرم اسرار فرزندان اميرالمؤمنين(ع) بودند، گفت: حضرت امالبنين(س) خود را كنيز اهل بيت(ع) میدانست و اين از خودگذشتگی و ايثار ايشان را نمايان میكند.
حجتالاسلام والمسلمين انصاری بيان كرد: روزگار ما ترجمه روزگار پيامبر(ص) و اهل بيت(ع) ايشان است و مادران و همسران شهدا در اين دوران ذخيرهای ارزشمند و سرمايه عظيم معرفتی هستند.
وی با تأكيد بر اينكه صلابت همسران و مادران شهدا در مبارزه با ظلم و دشمنان مثالزدنی است، افزود: امروز در اوج فتنه و دنيايی كه در حال جداشدن از حق و حقيقت است مادران و همسران شهدا پرچمداران حق و حقيقت هستند.