برگزاری همايش «قرآنيان روشندل» در گيلان
خديجه سلگی، مديرعامل مؤسسه قرآن و عترت جابربن عبدالله انصاری استان گيلان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت: همايش «قرآنيان روشندل»، در مؤسسه قرآن و عترت جابربن عبدالله انصاری استان گيلان ويژه روشندلان قرآن‌آموز برگزار می‌شود.
سلگی در رابطه با مخاطبان شركت‌كننده در اين همايش قرآنی عنوان كرد: اين همايش مخصوص قرآنيان روشندل است كه در مسابقات كشوری مقام اول تا سوم را كسب كرده‌اند و يا افتخارات بزرگ ملی دارند.
وی همچنين در رابطه با زمان اين همايش قرآنی اعلام كرد: زمان برگزاری اين همايش، در دهه كرامت يعنی مصادف با ولادت حضرت معصومه 16 شهريور ماه سال جاری تا 26 شهريورماه سال جاری مصادف با ولادت امام رضا(ع) است.
مديرعامل مؤسسه قرآن و عترت جابربن عبدالله انصاری در پايان اظهار كرد: مؤسسه قرآن و عترت جابربن عبدالله انصاری استان گيلان، از همه علاقه‌مندان و مؤسسات قرآنی و نهادها كه مايل به همكاری در اين همايش قرآنی هستند، دعوت به‌عمل می‌آورد تا با شماره 01312262840 تماس گرفته و آمادگی خود را اعلام كنند.