آيت‌الله آصفی جوانان مسلمان را به پاسداری از مراقد زيارتی فراخواند
به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از خبرگزاری براثا، آيت‌الله شيخ محمد‌مهدی آصفی، نماينده مقام معظم رهبری(مد‌ظله‌العالی) در حوزه علميه نجف و از اساتيد اين حوزه با صدور بيانيه‌ای ضمن محكوميت نبش قبر حجر بن‌عدی در سوريه، از جوانان مسلمان خواست از مراقد انبيای الهی و صحابه و حرم مطهر حضرت زينب(س) پاسداری كنند.
در اين بيانيه آمده است: القاعده در سوريه جنايت ديگری از سلسله جنايت‌های خود را با تخريب مرقد صحابی جليل‌القدر حجر بن‌‌عدی مرتكب شد و با نبش قبر وی، پيكرش را به منطقه‌ای نامعلوم منتقل كرد.
ادامه اين بيانيه حاكی است: ما اين جنايت در حق مقدسات اسلامی را محكوم كرده و از همه مسلمانان به ويژه علما، فرهنگيان، مبلغان و مؤسسات اسلامی فرهنگی و رسانه‌ای می‌خواهيم اين اقدام منكر را محكوم كنند.
آيت‌الله شيخ محمدمهدی آصفی از جوانان مسلمان خواست كه مراقد اوليای الهی در بلاد شام را از جنايات القاعده حفظ و دستان جنايتكارانه آنان را قطع كنند.
نماينده مقام معظم رهبری در حوزه علميه نجف در پايان از موضع‌گيری شجاعانه و افتخارآميز جوانان مؤمن در سوريه، عراق و لبنان در راستای پاسداری از مراقد زيارتی و حفظ آن از جنايت‌های القاعده قدردانی كرد.
يادآور می‌شود، پنجشنبه گذشته، 12 ارديبهشت‌ماه، آرامگاه حجر بن‌عدی كندی كه به دست معاويه به شهادت رسيد، به وسيله مزدوران و تروريست‌های سلفی سوريه نبش قبر شد. گروهك‌های تروريستی، ابتدا ضريح حجر بن عدی را در منطقه «عدرا» تخريب و سپس نبش قبر كردند.