غيبت سازمان‌ دارالقرآن‌الكريم در نمايشگاه بين‌المللی قرآن!
به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از روابط عمومی سازمان دارالقرآن‌الكريم، رئيس اين سازمان از حضور نداشتن سازمان دارالقرآن‌الكريم در نمايشگاه بين‌المللی قرآن خبر داده است.
بر همين اساس، مهدی قره‌شيخ‌لو، رئيس سازمان دارالقرآن‌الكريم گفت: به دليل عدم همكاری مسئولان برگزاری نمايشگاه بين‌المللی قرآن با اين سازمان به عنوان متولی بخش عظيمی از فعاليت‌های قرآنی كشور، امسال در نمايشگاه قرآن شركت نمی‌كنيم.
رئيس سازمان دارالقرآن‌الكريم در همين راستا تصريح كرد: امسال تصميمی برای حضور در نمايشگاه قرآن نداريم، در طی چند سالی كه در نمايشگاه شركت كرده‌ايم با مجموعه سازمان دارالقرآن‌الكريم آن طور كه انتظار می‌رفت، همكاری صورت نگرفته است.
وی افزود: سازمان دارالقرآن به عنوان سازمانی كه مجوز بيش از دو هزار مؤسسه قرآنی را صادر می‌كند، نياز به فضای فيزيكی مناسب برای ارائه محصولات و فعاليت‌های خود دارد.
رئيس سازمان دارالقرآن‌الكريم خاطرنشان كرد: اگر بخواهيم فقط فعاليت دفتر نظارت بر چاپ و نشر قرآن را در نمايشگاه عرضه كنيم، حداقل يك فضای 200 متری را می‌طلبد، اما متأسفانه هر ساله يك فضای 40 تا 50 متری و آن هم بدترين جا را در اختيار ما می‌گذارند، به همين دليل تا الان قصدی برای شركت در نمايشگاه قرآن نداريم.