حجاب يك جهاد مقدس برای زنان است
حجت‌الاسلام والمسلمين سيدكاظم طباطبايی، امام جمعه شهرستان زابل در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه سيستان و بلوچستان، گفت: حفظ حجاب يك جهاد مقدس برای زنان است كه بركات آن حفظ شخصيت، استحكام بنيان خانواده و جلوگيری از فساد است.
وی در ادامه بیان كرد: رضا خان در 60 سال پيش می‌خواست كشف حجاب كند و اين امر الهی را از بين ببرد اما رضا خان بساط خود را با اين كار به زباله‌دان تاريخ ريخت.
حجت‌الاسلام طباطبايی تصريح كرد: حفظ حجاب هم برای مردان و هم برای زنان است اما با توجه به ويژگی‌هايی كه در زنان وجود دارد حجاب در نزد آن‌ها از جايگاه ويژه‌تری برخوردار است و بر زنان ما لازم و ضروری‌ است.
وی با اشاره به اينكه عفت بايد در نگاه مؤمن وجود داشته باشد، افزود: زنان مؤمن بايد چشمان خود را از گناه دور كنند و ضمن دور نگه‌داشتن خود از چشم نامحرمان به فكر تحكيم و مستحكم كردن بنيان خانواده‌ها باشند.
امام جمعه زابل با اشاره به اين‌كه حذف ماهواره كمك بزرگی به تحكيم بنيان خانواده‌ها می‌كند، گفت: يكی از اهداف اصلی شبكه‌های فارسی زبان ماهواره‌ای، كم‌رنگ كردن حجاب و عفاف در زنان ايرانی بوده و ماه رمضان فرصتی مناسب برای حذف ماهواره از منازل خانواده‌های ايرانی است و حذف ماهواره از جامعه ايرانی كمك بزرگی به تحكيم بنيان خانواده‌ها می‌كند.