استفاده مداحان از وسايل غنا از آسيب‌های حوزه مداحی است
به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از روابط عمومی اداره‌كل تبليغات اسلامی همدان، سيده‌اكرم حسينی، مسئول واحد بانوان اداره تبليغات اسلامی شهرستان همدان اظهار كرد: استفاده از وسايل صوتی با صدای بلند و يا در آوردن برخی صداها از سوی آنان علاوه بر مشكل شرعی، مخل آسايش افراد نيز هست.
وی ادامه داد: بيان يك سری از روايات كه منشأ مشخص و درستی ندارد و يا باعث رواج خرافات در جامعه می‌شود، از ديگر مشكلاتی است كه مشاهده می‌شود.
حسينی با اشاره به اينكه برخلاف تصور بعضی افراد، خرافات در كشورهای غربی و غير اسلامی بيشتر وجود دارد، عنوان كرد: ريشه بسياری از خرافات از كشورهای غربی نشأت گرفته است.
مسئول واحد بانوان اداره تبليغات اسلامی شهرستان همدان به برخی خرافات كه در دين و مذهب ورود پيدا كرده اشاره كرد و افزود: خرافات در دين هيچ سندی ندارد، اگرچه برخی از اين موارد جنبه عرفی و سنت ملی دارد اما بايد توجه داشت كه در دين اسلام هيچ كدام از اين‌ها سند ندارد.
حسينی يادآور شد: مداحان و مديحه‌سرايان بانو از قشرهای تأثيرگذار به‌ويژه بر روی مادران هستند و از آنجايی كه مادران و بانوان نقش بسزايی در تربيت فرزندان و نوجوانان و جوانان در جامعه بر عهده دارند، اهميت بيان مسائل از سوی مداحان بانو بيشتر می‌شود.