برگزاری كلاس حفظ كل قرآن در اروميه
زيبا محمدی پورنعيم، مسئول مؤسسه قرآنی محبان آل ياسين در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان غربی، گفت: كلاس حفظ كل قرآن كريم ويژه بانوان با حضور 188 قرآن‌آموز در محل مؤسسه در حال برگزاری است.
وی ابراز كرد: كلاس‌های روخوانی و روان‌خوانی، تجويد، مفاهيم، صوت و لحن پيشرفته، حفظ جزء 30 و طرح سراسری 1447 با محوريت حفظ جزء 29 از ديگر كلاس‌های آموزشی مؤسسه است.
محمدی پورنعيم دوره‌های آموزشی مؤسسه را در دو بخش آقايان و بانوان در سه مقطع كودكان، جوانان و بزرگسالان عنوان كرد و گفت: اين دوره‌های آموزشی از اوايل تابستان شروع شده و به مدت سه ماه برگزار می‌شوند.
مسئول مؤسسه قرآنی محبان آل ياسين با اشاره به اينكه پيش از اين دو دوره تربيت معلم مفاهيم سطح يك و تربيت معلم روخوانی و روان‌خوانی نيز در اين مؤسسه برگزار شده است، خاطرنشان كرد: برای همه دوره‌های آموزشی آزمون نهايی برگزار و مدرك قرآنی صادر می‌شود.