يك مؤسسه اسلامی در ميان 10 مؤسسه خيريه برتر آمريكا
به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا) به نقل از پايگاه خبری OnIslam، مؤسسه «دستی برای امداد و توسعه» (HHRD) به رتبه ششم در ميان بنيادهای خيريه آمريكا دست يافت.
اين رتبه‌بندی توسط سازمان نظارت بر بنگاه‌های خيريه و پس از ارزيابی بيش از 6000 مؤسسه خيريه در سراسر آمريكا ارائه شده است.
مؤسسه «دستی برای امداد و توسعه» توانست با كسب 69.25 امتياز از مجموع 70 امتياز به رتبه ششم دست يابد. اين امتياز به مواردی مثل عملكرد مالی، شفافيت و پاسخگويی تعلق می‌‌گيرد.
اين مؤسسه در بيش از 50 كشور جهان در زمينه امدارسانی، حمايت از ايتام، ارائه خدمات پزشكی و بهداشتی، و كمك به رفع فقر فعاليت می‌كند و 13 شعبه در آمريكای شمالی دارد.
«نعيم بيگ»، رئيس مركز اسلامی آمريكای شمالی (ICNA) با تبريك اين موفقيت به مؤسسه مزبور، آن را افتخاری برای همه مسلمانان آمريكا دانست.