جشن غدير در روستای شهنيا برگزار شد
به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، در اين آئين حجت‌الاسلام والمسلمين محمد واعظ، يكی از مبلغان دينی اظهار كرد: غدير نشانه‌ای از حقانيت امام علی(ع) و شيعه است كه در طول تاريخ همواره ادعای جانشينی پيامبر اكرم(ص) داشتند، اما برخی آگاهانه اين واقعيت مسلم را منكر شدند و ستم‌های بسياری بر اهل بيت پيامبر(ص) روا داشتند اما شيعيان نبايد هيچ‌گاه از اين افتخار خدايی دست بردارند.
وی افزود: مردمی كه در غديرخم حضور داشتند ندای ولايت و امامت حضرت علی(ع) را از زبان پيامبر(ص) شنيدند و ريشه كفار و منافقين سوخته شد و تا قيامت اين حقيقيت بر مردم و وجدان‌های بيدار مشخص است. پس مردم و جوانان را برای شناخت مكتب شيعه، اهل بيت و ائمه اطهار(ع) ترغيب كنيم تا با مطالعه واقعيت‌های پنهان را در غدير دريابند و دوستی علی روز به روز بيشتر شود.
احمد اسيری، رئيس شورای اسلامی روستا و احمد زارعی، فرمانده پايگاه حمزه سيدالشهدا(ع) اين روستا نيز ضمن تقدير از حضور مردم و مسئولان در اين آئين درباره جايگاه غدير و ارتباط آن با بسيج سخن گفت و خاطراتی از دوران دفاع مقدس بيان كرد.
در ادامه طه عمرانی سرودهايی را اجرا كرد و سيدعلی حسينی‌نيا درباره شخصيت مولا علی(ع) مولودی‌خوانی كرد و پس از تقديم هدايايی به افرادی كه نام علی و فاطمه داشتند، قطعات نمايشی طنز و شاد اجرا شد.
يادآور می‌شود، اين برنامه به همت پايگاه مقاومت حمزه سيدالشهدای شهنيا با همكاری حوزه مقاومت كربلا بردخون و شورا و دهياری روستا برگزار شد.