تفكر جهادی مؤلفه‌ كارآمدی نظام اسلامی است
به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه مازندران، نمايندگی ساری، سرهنگ سيدعبدالله موسوی، رئيس ستاد يادواره شهدای كارمند مازندران صبح امروز، چهارم آبان‌ماه در مراسم يادواره شهيدان كارمند ادارات كل كه در مجتمع پيامبر اعظم(ص) ساری برگزار شد، گفت: یکی از اهداف برگزاری يادواره شهدا تجديد ميثاق با شهيدان و مقام معظم رهبری است و ما باید به فكر و انديشه‌های شهدا ارج نهيم.
وی افزود: شهيد عليرضا نوری به عنوان شهيد شاخص قشر كارمند و شهيده سيدطاهره هاشمی به عنوان شهيده شاخص كشور از مازندران هستند كه اين مايه افتخار ماست.
رئيس ستاد يادواره شهدای كارمند مازندران، تصریح کرد: از سوی بسيج كارمندان در راستای ترويج فرهنگ ايثار و شهادت و مفاهيم ناب دفاع مقدس برنامه‌های مختلفی صورت می‌گيرد كه ياد شهدا از اولويت‌های اول رویکرد فرهنگی ماست.
وی افزود: يكی از مؤلفه‌های كارآمدی نظام جمهوری اسلامی در مبارزه با تحريم دشمنان داشتن تفكر جهادی و فرهنگ دفاع مقدس است كه می‌تواند ما را از این پيچ تاريخی عبور دهد كه كارمندان با اين تفكر و نگاه می‌توانند در مقابل دشمنان بايستند و اين درس بزرگ را بايد از شهيدان بیاموزیم.
موسوی با بيان اينكه انس با شهدا و ياد شهدا نياز جامعه ماست، اظهار کرد: ريشه عمده ناهنجاری‌های امروز به فاصله گرفتن از ارزش‌های اسلامی است به دليل اينكه شهدا پرورش يافتگان واقعی ايمان هستند و می‌توان با برگزاری يادواره و بيان ويژگی‌های آنان در مسير تبيين اسلام ناب قدم برداشت.
وی ادامه داد: در صورتی كه استكبار بخواهد در برابر ما بيايستد تمامی اقشار جامعه و خانواده شهدا سيلی محكمی به دشمن خواهند زد.
رئيس ستاد يادواره شهدای كارمند مازندران خاطرنشان كرد: بر اساس توافقات صورت گرفته يكی از مراكز آموزشی دانشگاه علوم پزشكی مازندران و يكی از بلوارها به نام شهيد نوری مزين خواهد شد.