شرکت ۱۲۰۰ طلبه هندی در مرحله مقدماتی جشنواره قرآن و حدیث المصطفی(ص)

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از دبیرخانه جشنواره، حجت‌الاسلام عارف اعظمی، مسئول دارالقرآن نمایندگی هند با اشاره به آغاز به کار مرحله مقدماتی بیستمین جشنواره بین‌المللی قرآن و حدیث المصطفی، گفت: مرحله مقدماتی این دوره از جشنواره نیمه دوم مهر ماه در مدارس و مراکز دارالقران‌های کشور در حال برگزاری است و تا به حال در چهل مدرسه و مرکز قرآنی این کشور برگزار شده است و نزدیک به هزار و 200 نفر از طلاب و دانش‌پژوهان در آن شرکت کرده‌اند.

مسئول دارالقرآن نمایندگی المصطفی در هند با اشاره به تعدد مراکز و مدارس قرآنی در این کشور عنوان کرد: در مابقی مدارس و مراکز قرآنی که هنوز مرحله مقدماتی در آنجا برگزار نشده است، برنامه‌ریزی شده تا نیمه آذر ماه با حضور کارشناسان بخش قرآنی نمایندگی برگزارشود و انتظار می‌رود تا این تاریخ امر برگزاری در تمامی مدارس و مراکز قرآنی این کشور به پایان برسد.

وی استقبال طلاب از این مسابقه را بسیار چشمگیر عنوان کرد و بیان داشت: این مسابقه به طور پیوسته هر سال با شکوه خاصی در ایالت‌های مختلف این کشور برگزار می‌شود که تعداد شرکت‌کنندگان آن نیز امسال نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

مسئول دارالقرآن نمایندگی المصطفی در هند افزود: دارالقرآن این نمایندگی با هدف ارتقاء سطح دانش و مهارت طلاب و دانش‌پژوهان قرآنی برنامه‌های متنوعی از جمله برگزاری مسابقات قرآنی سعی کرده است به تکلیف دینی و الهی خود عمل کند.

اعظمی ادامه داد: تعلیم و تربیت نیروی قرآنی، افزایش مشارکت طلاب در امور قرآنی، شناسائی پرورش و شکوفائی استعدادها، تشویق خلاقیت‌های قرآنی و ارتقای سطح دانش طلاب از جمله دیگر اهداف این نمایندگی است.

مسئول المپیاد قرآن و حدیث در هندوستان با اشاره به برگزاری مرحله نهایی این المپیاد در کشور جمهوری اسلامی ایران و این‌که یکی از قاریان برگزیده جهت شرکت در این مسابقه اعزام خواهد شد، گفت: قرآن حبل متین الهی و عامل وحدت میان مسلمانان است و همه مسلمانان برای رسیدن به سعادت و نجات می‌توانند به آن تمسک کنند، از این رو مسابقاتی که با این موضوع برگزار می‌شود، می‌تواند وحدت‌آفرین باشد.

اعظمی در پایان سخنان خود افزود: مرحله نهایی این مسابقه در ایام هفته وحدت و همزمان با میلاد پیامبر اکرم(ص) با حضور راه‌یافتگان و نخبگان قرآنی در دهلی نو برگزار خواهد شد.