به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، سومین شب از آخرین دوره شبهای داستان با حضور پدیدآورندگان ادبیات کودک و نوجوان، ساعت 18 دوشنبه 17 آذر 1393 در سالن سعدی مرکز همایشهای برج میلاد تهران برگزار میشود.
نرگس آبیار که این روزها با اولین فیلم سینماییاش «شیار ۱۴۳» به عنوان کارگردان سینما نیز شناخته میشود، این کتابها را در کارنامه خود دارد: «قصه شیرین سلامان و ابسال»، «به کی میگن قهرمان»، «شعرهای یک ماهی سیاه آسمونجل»، «افسانه چشمه لاغرمردنی»، «مجسمهای که عاقبت به خیر شد»، «کسی که هیچ وقت گم نمیشود» و «ساعت مچی».
از فرهاد حسنزاده هم کتابهای متعددی منتشر شده که از میان آنها میتوان به این عناوین اشاره کرد: «قصههای کوتی کوتی»، «خنده به شرط قلقلک»، «مهمان مهتاب»، «بچههای اعماق»، «یکشب از هزار شب»، «از صدای باران خوشم میآید»، «به دنبال بیتا»، «پری نازه دست درازه»، «دیو دیگ به سر»، «هندوانه به شرط عشق»، «هستی» و...
حدیث لزرغلامی از شاعران و ترانهسرایان حوزه کودک با این آثار شناخته میشود: «اگر زن نبودم قطار بودم»، «روی دماغ یک فیل گنده»، «من و سرخ پوستم»، «با چه حالتی دوستت دارم»، «با چه صدایی دوستت دارم»، «روبی»، «آلبالوهای بهشت رسیدهاند» و «قصههای کوچولو».
از جمله کتابهای جواد محقق میتوان به این آثار اشاره کرد: «قصه مرد بزرگ پاپتی»، «مردی چو آفتاب»، «با آخرین رسول»، «تاوان عشق»، «مثل من به انتظار»، «قدر استاد»، «علم و ایمان در گفتوگو با دانشمندان»، «یاد ماندگار»، «معلمان خوب من»، «آن بهار مهربان»، «علی امیر غدیر»، «امین قافله وحی»، «در خانه ما»، «باران بهانه بود»، «شکفتن در آتش»، «کلمات در خط مقدم» و...
محبوبه نجفخانی ترجمه کتابهایی چون «شیاطین فضا»، «وقتی بابا کوچک بود»، «ماتیلدا» و مجموعه «جودی دمدمی» را در کارنامهاش دارد.
پنجمین و آخرین دوره شبهای داستان برج میلاد از 15 تا 20 آذرماه هر شب ساعت 18 برگزار میشود و حضور در آن برای علاقهمندان آزاد و رایگان است.