به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، در تحقق شاخص های آموزشی و پژوهشی نیمه دوم امسال و توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در نامگذاری سال، به همت تبلیغات اسلامی رباط کریم و با همکاری اداره آموزش و پرورش این شهرستان دوره آموزش تخصصی اقشار تأثیرگذار با موضوع سبک زندگی با حضور معلمان، اساتید و مربیان قرآنی در سالن فجر برگزار شد.
در ابتدای این نشست، عابد اسماعیلزاده، کارشناس امورقرآنی اداره تبلیغات اسلامی رباط کریم در خصوص تکنیکهای سبک زندگی از منظر قرآن کریم مطالبی را بیان کرد.
وی با اشاره به آیه 77 از سوره مبارکه قصص گفت: آیات الهی همه انسانها را توصیه میکنند تا علاوه بر اینکه از زندگی در حال نهایت استفاده را میبرند، به فکر آینده خود نیز باشند و توشهای مناسب برای آینده مهیا کنند و نعمتها و امکاناتی را که در اختیار دارید همیشه در راه درست و صحیح استفاده کنید که این امر سبب میشود تا به امکانات بیشتری در زندگی دست پیدا کنید.
کارشناس امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی رباط کریم ادامه داد: آیات الهی به بهترین نحو سبک زندگی را برای ما معرفی کردهاند، سبکی که اگر آن را در زندگی خود پیاده کنیم موفقیت در دنیا و آخرت برای ما تضمین شده است.
در ادامه، حجتالاسلام سجاد نوری، استاد این دوره مطالبی را در خصوص سبک زندگی از نگاه قرآن و حدیث، سبک زندگی اسلامی و تحکیم بنیان خانواده و آسیبشناسی سبک زندگی در عصر فناوری اطلاعات و ارتباطات و آموزههای دینی در راستای تحکیم بنیان خانواده بر اساس مبانی اسلام بیان کرد.
نوری گفت: آموزههای دینی، قرآن کریم و روایات معصومین(ع) به عنوان عالیترین راهنمای حیات بشر است که نقش مهم در سعادت انسانها داشته و انسان با بهرهگیری و کاربردی کردن این آموزهها می تواند در دنیا و آخرت از سعادت ابدی برخودار باشد.
وی در خصوص جایگاه خانواده از نظر قرآن کریم عنوان کرد: رسول اکرم(ص) میفرماید «بهترین مردان امّت من کسانى هستند که نسبت به خانواده خود خشن نباشند و اهانت نکنند و دلسوزشان باشند و به آنان ظلم نکنند» و از همین نظر به خانواده به عنوان کوچکترین نهاد اجتماعی و به عنوان اولین نهاد در تعلیم، تربیت و پرورش انسانها، بسیار مورد توجه دین مبین اسلام قرار گرفته است و همچنین سخنان گهربار پیامبر گرامی اسلام(ص) و ائمه معصومین(ع) گواه این مطلب است که اهمیت خانواده بسیار بیشتر از آنچه تصور می نمایم مورد توجه است.
نوری در پایان اظهار کرد: خانواده متأثر از عملکرد مذهب، آموزش و حکومت است و این تأثیر به صورت متقابل باعث ایجاد تغییرات اساسی میشود و اگر خانواده محیط سالم و سازندهای داشته باشد و نیازهای جسمی و روحی افراد خویش را برآورده کند، کمتر به خدمات جانبی و جبرانی برای خانواده نیاز است.