به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، شهربانو ناری، استاد گفتمان دینی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ به تشریح فلسفه نماز در اسلام پرداخت و آن را وسیله شستوشوی از گناهان، مغفرت و آمرزش الهی دانست و گفت: خواه و ناخواه نماز انسان را دعوت به توبه و اصلاح گذشته میکند. پیامبر اکرم(ص) از یکی از یاران خود سوال کرد: اگر بر در خانه یکی از شما نهری ازآب صاف و پاکیزه باشد و در هر روز پنج بار خود را در آن شستوشو دهید، آیا چیزی از آلودگی و کثافت در بدن شما میماند؟ در پاسخ عرض کرد: نه ! فرمود نماز درست همانند این آب جاری است، هرروز که انسان نمازی میخواند گناهانی در بین دو نماز او انجام شده است از بین میرود.
ناری تصریح کرد: نماز سدی در برابر گناهان آینده است چرا که روح ایمان را در انسان تقویت میکند و نهال تقوی را در دل پرورش میدهد، و ما می دانیم ایمان و تقوی نیرومندترین سد در برابرگناه است.
استاد گفتمان دینی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ بیان کرد: نماز خودبینی و کبر را میشکند چرا که انسان هفده رکعت در هر شبانهروز و در هر رکعت دوبار پیشانی بر خاک در برابر خدا میگذارد، خود را ذرهای در برابر عظمت او میبیند. پردههای غرور و خودخواهی را کنار میگذارد. به همین دلیل امام علی(ع) بعد از ایمان نخستین عبادت را که نماز است با همین هدف تبیین میکند و میفرماید: «خداوند ایمان را برای پاکسازی انسان از شک واجب کرده و نماز را برای پاکسازی از کبر».