رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی مطرح کرد:
ضرورت همکاری جهت پیراستن متون درسی از افکار حامل اندیشه‌های تکفیر

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مبلغی، رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی در گفت‌وگویی اظهار کرد: دانشگاه مذاهب اسلامی در برقراری ارتباط و برگزاری هم اندیشی ها با دانشگاه های جهان اسلام سه هدف مهم  جهت همکاری برای تامین و تولید مباحث علمی مربوط به ایجاد فضای عاری از خشونت مذهبی، همکاری جهت پیراستن متون درسی از افکار حامل اندیشه های تکفیری  و همکاری جهت تامین مباحث علمی اخلاق بین مذاهبی را دنبال می کند.

رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی با تاکید بر نقش مراکز علمی و پژوهشی در جوامع اسلامی، اظهار کرد: دانشگاه های معتبر جهان اسلام باید برای ایجاد فضای عاری از خشونت مذهبی از طریق بازنگری و بازسازی نظام آموزشی و پیراستن آن از افکار حامل اندیشه های تکفیری تلاش کنند.

وی با اعلام اینکه اولین جلسه هم اندیشی دانشگاه‌های داخلی و جهان اسلام روز شنبه، ششم دی ماه با حضور دانشگاه الزیتونه تونس و چند دانشگاه داخلی  برگزار می شود، مهمترین محورهای این نشست را زنده کردن مبحث آداب الاختلاف در قالب نو و معطوف به وضعیت های روابط بین مذاهبی یکی دیگر از کوشش های در دست جهت همکاری است.

یادآور می شود، در راستای سلسله نشست‌های هم‌اندیشی با دانشگاه‌های مهم جهان اسلام، اولین هم‌اندیشی روز شنبه ساعت 8:30 الی 12 با حضور هشام قریسه، رئیس دانشگاه الزیتونه تونس و مسئولان سایر مراکز علمی پژوهشی در سالن همایش های شهید ماموستا شیخ الاسلام دانشگاه مذاهب اسلامی برگزار می‌شود. 
از دانشگاه الزیتونه تونس به عنوان یکى از قدیمى ترین دانشگاه عربى اسلامى یاد مى شود  که در سال ١١٦ قمرى (٧٣٤ میلادى) تاسیس شده و با داشتن پژوهشکده هاى مختلف اصول دین، الهیات، تاریخ، تمدن و شریعت اسلامى، از جمله مهمترین و موثرترین دانشگاه‌هاى جهان اسلام به شمار مى‌رود.