پخش ویژه‌برنامه آغاز امامت امام زمان(عج) از رادیو معارف

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، همزمان با شب آغاز امامت و ولایت حضرت مهدی موعود(عج)، ویژه‌برنامه زنده «زیباترین ستاره» با هدف اشاعه فرهنگ مهدوی و آماده‌سازی جامعه برای ظهور آن حضرت پخش می‌شود.

بنابر اعلام روابط عمومی رادیو معارف، در این برنامه حجت‌الاسلام و‌المسلمین محسن طبسی به تبیین مبانی لزوم پیروی از امام و حجت خدا، مراتب شکرگزاری از نعمت‌ امام و موضوعاتی نظیر رابطه شکر و معرفت امام، شکر قلبی «محبت امام، اعتقاد و تسلیم»، شکر زبانی «استناد به احادیث امام، ثناگویی و مجالس ذکر اهل‌بیت»، شکر عملی «عرضه امور به امام، بهره‌گیری بهینه از نعمت امام، مشابهت رفتاری با امام، انس و الفت با امام، فراگیری علوم و معارف امام» می‌پردازد.

ویژه برنامه زنده «زیباترین ستاره» کاری از گروه معارف و علوم اهل بیت(ع) به سردبیر تهیه‌کنندگی روح الله اسماعیلی و گویندگی رضا حبیبی چهارشنبه 10 دی‌ماه از ساعت 21:15 از رادیو معارف تقدیم شنوندگان خواهد شد.