امام‌جمعه بابلسر:
هدف اصلی فتنه 88 براندازی نظام بود

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حجت‌الاسلام علی‌اکبر طلابیان، امام جمعه بابلسر در مراسم گرامیداشت 9 دی در شهرستان بابلسر گفت: مسئله 9 دی یک حضور ساده و تظاهراتی مانند سایر تظاهرات‌ها نبود، بلکه 9 دی یک مسئله عمیق در تاریخ انقلاب اسلامی است که باید برای نشان دادن عمق توطئه دشمن گرامی داشته شود.

وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری که 9 دی را قوی‌ترین و آخرین ضربه ملت ایران به دشمن دانستند، افزود: این روز برخاسته از بصیرت و دشمن‌شناسی مردم ایران است. در 9 دی 88 امید مستکبران برای براندازی نظام ناامید شد.

طلابیان گفت: هدف اصلی فتنه انتخابات نبود، بلکه براندازی نظام هدف اصلی فتنه‌گران بود و اگر ترکیب فتنه‌گران را به دقت بشناسیم، خواهیم فهمید که این ترکیب با انتخابات در تضاد بود.

امام جمعه بابلسر تصریح کرد: دشمن در دو مرحله به ایجاد موج در راستای انقلاب‌های رنگین و تأثیرگذاری در اقشار مختلف مردم از جمله خواص و نخبگان سست‌‌عنصر از در فتنه 88 پرداخت.

وی در ادامه با بیان این که هدف دشمن برهم زدن امنیت کشور بود ادامه داد: فتنه‌گران از همان ابتدا تلاش کردند تا با خشونت وارد میدان شوند.

امام جمعه بابلسر در پایان بصیرت و موقع‌شناسی مردم ایران، وظیفه‌شناسی و عمل به موقع نهادهای مربوط، به‌ویژه سپاه و بسیج و همچنین اندک خواصی که به مقابله با فتنه‌گران برخواستند را از دلایل اصلی خنثی شدن فتنه 88 دانست.