تجلیل از اساتید نمونه قرآن در حاشیه مسابقات بین‌المللی دانشجویان مسلمان

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در حاشیه پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان که این روزها در سالن همایش‌های برج میلاد تهران برگزار می‌شود، از اساتید برجسته قرآنی تجلیل شد.
براساس این گزارش این تجلیل در سمینار مطالعات میان‌رشته‌ای قرآن کریم که امروز 13 دیماه برگزار شد، صورت گرفت و بر اساس آن از مسعود ورشوساز، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی به عنوان استاد نمونه تجلیل شد.
همچنین از انسیه خزعلی، عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا(س)، سیدغدیر هاشمی کاشانی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و جعفر روشنیان، از اساتید دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی نیز به عنوان اساتید نمونه قرآنی تجلیل شد.
سمینار مطالعات میان‌رشته‌ای قرآن کریم عصر امروز سیزدهم دیماه در سالن سعدی مرکز همایش‌های برج میلاد تهران برگزار شد.
یادآور می‌شود، پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان که از روز پنج شنبه با حضور رئیس جمهور آغاز به کار کرده است و یکشنبه 14 دی ماه به کار خود پایان می دهد.
در این مسابقات 72 شرکت‌کننده از 47 کشور جهان حضور داشتند.