فروش ۳۰ نسخه بازی «مرگ، کفر خونین» در 5 ماه

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، بازی رایانه‌ای «مرگ، کفر خونین»، سال 93 در شرکت رسانه شکوه کویر با هدف نشان دادن ذات بد جنگ تولید شده است.

داستان بازی «مرگ، کفر خونین» با ورود نیروهای تروریستی به محل دپو سلاح‌های شیمیایی ارتش سوریه و خطر حمله آنها به مواضع غیرنظامی آغاز می‌شود. بدین ترتیب، سعید، عدنان و عثمان، سه تن از تکاروان برجسته ارتش مأمورمی‌شوند تا با ورود مخفیانه به پادگان تسخیر شده، این تسلیحات را از آنجا خارج کرده و مانع از بروز یک فاجعه انسانی می‌شوند.

گیمر در مسیر بازی پرپیچ و خم، با انواع مبارزات شوتر، مخفی‌کاری، ماشین‌سواری، موتورسواری، تعقیب و گریز در محیط‌های متنوع شهری و طبیعی با تصویرسازی یک نبرد واقعی رو به رو می‌شود.

بازی «بازی مرگ: کفر خونین» در سبک سوم شخص برای پلتفرم PC ساخته شده و در مدت زمان پنج ماه توانست 30 هزار نسخه به فروش برساند.