جشنواره استانی فضای مجازی در خراسان جنوبی برگزار می‌شود


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، سیدعلی زمزم، سرپرست معاونت هنری اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی عصر روزگذشته، 16 دی‌ماه در کارگروه اجتماعی ـ فرهنگی بیرجند، اظهار کرد: حمایت از فعالیت‌های قرآنی، حمایت از طرح‌های پژوهشی مرتبط با حوزه‌های فرهنگی و تجلیل از مفاخر فرهنگی و معرفی آن‌ها به‌عنوان الگو در جامعه از جمله فعالیت‌های فرهنگی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال جاری به‌شمار می‌رود.



وی با بیان اینکه توسعه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد در سال جاری در دستور کار قرار گرفته است، افزود: تا پایان امسال جشنواره استانی فضای مجازی در خراسان جنوبی برگزار می‌شود.



سرپرست معاونت هنری اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی از تهیه و تدوین اطلس فرهنگی خراسان جنوبی در سال آینده خبر داد و گفت: تهیه این اطلس در زمینه معرفی بیشتر خراسان جنوبی از مهمترین اقدامات فرهنگی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی است.



زمزم با اشاره به برنامه‌های فرهنگی مشترک این اداره‌کل با سایر دستگاه‌های اجرایی نیز افزود: توسعه و گسترش فرهنگ قرآن و حمایت از مؤسسات قرآنی، توسعه فعالیت‌های فرهنگی کانون مساجد، جمع‌آوری و راه‌اندازی بانک اطلاعات شخصیت‌های فرهنگی، علمی و قرآنی و برگزاری دوره‌های مقابله با جنگ نرم و آسیب‌های فضای مجازی از دیگر فعالیت‌های فرهنگی این ادار‌ کل با سایر دستگاه‌های اجرایی است.



حسین خادم، معاون فرهنگی کمیته امداد امام(ره) بیرجند نیز در این کارگروه گفت: هم‌اکنون 375 نفر زن مطلقه زیر پوشش کمیته امداد بیرجند بوده که در 9 ماهه امسال برای 252 نفر دوره آموزشی پیرامون آسیب‌های اجتماعی برگزار شده است.



وی ادامه داد: طی 9 ماهه گذشته 420 دانش‌آموز از خدمات کانون‌های فرهنگی کمیته امداد و 160 دانش‌آموز از خدمات ارائه شده در مجتمع‌های شبانه‌روزی این نهاد استفاده کرده‌اند.



معاون فرهنگی کمیته امداد امام(ره) بیرجند یادآور شد: امسال 162 نوعروس زیرپوشش این نهاد از کلاس‌های آموزشی پیرامون ازدواج سالم بهره‌مند شده‌اند.