با حضور سردار غیاثی‌راد؛
دومین یادواره شهدای لاله‌های آسمانی فردا برگزار می‌شود

محمد صالحی، دبیر اجرایی دومین یادواره شهدای لاله‌های آسمانی، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، با بیان این مطلب اظهار کرد: دومین یادواره شهدای لاله‌های آسمانی امسال با رویکرد پاسداشت جایگاه و ایثار شهدا و با هدف زنده نگه داشتن یاد و خاطره این بزرگ‌مردان فردا برگزار شود.

وی افزود: بازگو کردن تداعی جانبازی و سرافرازی غیورمردان ایران عزیز باعث خواهد شد تا نسل جدید که ذهنیتی از جبهه و شهادت ندارند، با رشادت‌ها و سیره زندگی شهدا پیدا کنند.

صالحی ادامه داد: در مراسم فردا مسئولان لشکری و کشوری به همراه راویان دفاع مقدس و همرزمان شهدای انقلاب اسلامی و خانواده شهدا حضور خواهند داشت.

دبیر اجرایی دومین یادواره شهدای لاله‌های آسمانی تصریح کرد: این مراسم روز چهارشنبه 8 بهمن‌ماه در سالن همایش مسجد احمدیه واقع در میدان منیریه از ساعت 20 پذیرای همه اقشار جامعه خواهد بود.

مهدی سرابی، مسئول برگزاری این مراسم، در ادامه گفت: در دومین یادواره تلاش خواهد شد تا نقشه راه برگزاری این چنین یادواره‌هایی در سال‌های آینده با مشارکت نهادهای مختلف ترسیم و اجرای این دسته برنامه‌های جهادی راه توسعه اسلامی کشور را هموارتر سازد.

وی ادامه داد: مشارکت و حضور مسئولان  شهرداری و شورای شهر، بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و سازمان بسیج نقش برجسته‌ای در برگزاری این یادواری بر عهده داشته و هیئت عزاداران حضرت علی‌اصغر(ع) مسئولیت برپایی مراسم را بر عهده دارد.

سرابی افزود: در این مراسم استاد میرزاخانی، قاری برجسته به تلاوت آیات الهی و در ادامه سردار داود غیاثی‌راد، مشاور بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس از فرماندهان دوران جنگ به سخنرانی پرداخته و پس از تجلیل از خانواده شهدا و مدعوین آقایان حسن حسین‌خانی، مجید قناعت‌جو و حسن حسین‌خانی از مداحان و ذاکرین اهل‌ بیت(ع) به مدیحه‌سرایی خواهند پرداخت.