ضرابی:
پیشنهاد برپایی جایزه ادبی مقاومت و بیداری در دست بررسی است

ناصر ضرابی، دبیر شورای ادبیات و بیداری حوزه هنری در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، از پیشنهاد طرح برپایی جایزه ادبی مقاومت و بیداری خبر داد و گفت: این پیشنهاد در مرحله طرح و بررسی است.
وی با بیان اینکه هنوز این طرح به تصویب نرسیده است، افزود: با تصویب این طرح، فراخوان آن را برای ارائه آثار به دبیرخانه جایزه ادبی اعلام می‌کنیم. این جایزه به کوشش حوزه هنری برگزار خواهد شد.
ضرابی با اشاره به اینکه این جایزه هم اکنون در مراحل طراحی به سر می‌برد، اظهار کرد: این جایزه در آغاز به صورت ملی برگزار می‌شود و می‌تواند منطقه خاورمیانه را تحت پوشش قرار دهد و امیدواریم در آینده بتوانیم آن را به صورت بین‌المللی برگزار کنیم.
دبیر شورای ادبیات و بیداری حوزه هنری همچنین از تهیه مجموعه شعری درباره غزه خبر داد و گفت: این اثر شامل اشعار 27 شاعر از سال گذشته تاکنون است که در آخرین مراحل چاپ به سر می‌برد و به زودی از سوی انتشارات سوره مهر چاپ می‌شود.