همزمان با ایام دهه فجر؛
چهل‌وهفتمین کرسی تلاوت قرآن در آزادشهر گلستان برپا شد

سیدمصطفی حسینی‌واعظ، مدیر مؤسسه یاران قرآن و حدیث آزادشهر استان گلستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: همزمان با ایام دهه فجر و به همت این مؤسسه، چهل‌وهفتمین محفل کرسی تلاوت و تفسیر قرآن کریم در مهدیه شهرستان آزادشهر استان گلستان برگزار شد.

وی ادامه داد: در این محفل نورانی سید‌مهدی حسینی‌واعظ، قاری نوجوان، جواد مظفری، حمیدرضا بذرافشان و محمد غلامی از قاریان ممتاز استان به تلاوت آیاتی از قرآن پرداختند. سپس گزارشی از فعالیت‌های مؤسسه یاران قرآن و حدیث ارائه شد.

مدیر مؤسسه یاران قرآن و حدیث آزادشهر استان گلستان با اشاره به حضور نونهالان و کودکان در این برنامه، تصریح کرد: از جمله برنامه‌های این محفل قرائت سوره‌های کوچک و اعطای هدایا به آنها بود.

حسینی‌واعظ با اشاره به اینکه تفسیر آیات تلاوت شده از دیگر برنامه‌های محفل فوق بود، عنوان کرد: سیدمحمد حسینی‌واعظ به بیان مفاهیم و تفسیر آیات پرداخت.

این گزارش حاکی است؛ سیدمحمد حسینی‌واعظ در ابتدای این جلسه تفسیر قرآن از شهید محمد میرحسینی از شهدای 8 سال دفاع مقدس شهرستان آزادشهر یاد کرد و گفت: امنیت، ثبات و آسایش کشور مرهون رشادت، شهامت، ایثار و از خود گذشتگی شهدا است.

وی سپس با برشمردن آیات مرتبط با موضوع امتحان الهی، به اهمیت توجه به آن در زندگی انسان پرداخت و تأکید کرد که دانستن اینکه همه انسان‌ها در تمامی مراحل زندگی در حال آزمایش هستند، عاملی مؤثر در تغییر نگرش و گامی در جهت رسیدن به مقام رضا است.

یادآور می‌شود، مؤسسه یاران قرآن و حدیث آزادشهر در نظر دارد تا در هر محفل، یاد یکی از شهیدان هشت سال دفاع مقدس استان گلستان را با ذکر نام، بیان بخش‌هایی از زندگینامه و وصیت‌نامه آنها و مزین کردن محفل به تصویر آن شهید و نیز دعوت از خانواده معزّز آن شهید، زنده نگهدارد.

همچنین به منظور حفظ نظم جلسه نونهالانی که در محفل انس با قرآن حضور دارند به مهد قرآنی که در سالن جنبی مهدیه آزادشهر برقرار شده است، دعوت می‌شوند.