اصحاب رسانه در نشر اندیشه پیرو عملی راویان حدیث باشند

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، قربانعلی سعادت، استاندار آذربایجان غربی صبح امروز، 25 بهمن در مراسم افتتاحیه هفتین نمایشگاه استانی مطبوعات و خبرگزاری‌ها در ارومیه طی بازدید از غرفه مطبوعات و خبرگزاری‌های شرکت‌کننده در جمع اصجاب رسانه استان، اظهار کرد: اصحاب رسانه و مطبوعات باید در نشر افکار و اندیشه‌ها و عقاید در جامعه پیرو عملی راویان حدیث و قرآن باشند.

وی با بیان اینکه خبرنگاران و فعالان مطبوعات در عرصه آگاهی و اطلاع‌رسانی جای پای کسانی گذاشتند که در عصر پیامبر گرامی اسلام‌(ص) راوی حدیث و حامل کلام وحی بودند، گفت: یکی از وظایف مهم این قشر در نظام جمهوری اسلامی این است که مطالب را درست و صحیح نقل کنند.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه خبرنگاران در عرصه آگاهی افکار عمومی باید پیرو عملی راویان حدیث و قرآن باشند، اظهار کرد: اصحاب رسانه کسانی هستند که جریان اجرایی کشور را سالم نگاه می‌دارند.

سعادت اضافه کرد: نظارت و پیگیری اصحاب رسانه و مطبوعات نظارتی پذیرفته شده و جدی است، به همین سبب است که خبرنگاران در برابر حرفی که می‌زنند باید پاسخگو باشند و همواره افکار درست و صحیح را در جامعه نشر دهند.

استاندار آذربایجان غربی بر حمایت جدی از مطبوعات و خبرگزاری‌ها در جهت رشد و اعتلای فرهنگ اطلاع‌رسانی و آگاهی به افکار عمومی اشاره کرد و افزود: بهترین اثر و یادگار برای ما کلام وحی از پیامبر گرامی اسلام‌(ص) است که راویان و حاملان آن را به بهترین صورت و بدون دخل و تصرف بیان و تبلیغ کردند.