10 منتخب مقاله‌نویسی «قرآن، زنان و انقلاب» مؤسسه معجزه جاوید مشخص شد

عقیل وطن‌دوست، مدیرمسئول مؤسسه معجزه جاوید شهریار در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به برپایی مسابقه مقاله‌نویسی «قرآن، زنان و انقلاب»، گفت: بیش از 50 مقاله به دبیرخانه ارسال شده است و نفرات برتر این مسابقه، 30 بهمن‌ماه پس از مراسم زیارت عاشورا در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهریار مشخص شدند.

وی با اشاره به اینکه از 10 نفر برتر طی مراسمی که در هفته آینده در مؤسسه معجزه جاوید و یا اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شود، تجلیل به عمل می‌آید، اظهار کرد: در این مراسم از نفرات برتر با اهدای لوح تقدیر و جوایز تجلیل به عمل می‌آید.

وطن‌دوست با تأکید بر اینکه موضوعات مقالات در پنج محور جایگاه زن در قرآن، همسرداری از منظر قرآن، عفاف و حجاب از دیدگاه قرآن، نقش زنان در پیروزی انقلاب اسلامی و جایگاه زن در اندیشه امام خمینی(ره) بوده است، عنوان کرد: بانوان شاغل در ادارات، مراکز و مؤسسات قرآنی ـ فرهنگی و معلمان سطح شهرستان شهریار می‌توانستند در این مسابقه حضور داشته باشند.

یادآور می‌شود، مسابقه مقاله‌نویسی «قرآن، زنان و انقلاب» به همت مؤسسه معجزه جاوید شهریار و با همکاری امور بانوان اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان و در ایام دهه فجر امسال برگزار شد.