به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجتالاسلام والمسلمین محمدرضا حشمتی، معاون قرآن و عترت وزارت ارشاد در نوبت آغازین نشست کارشناسان قرآن و عترت ادارات کل استانهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که صبح امروز، ششم اسفندماه در تهران برگزار شد، با اشاره به برخی از برنامهها و سیاستهای کلان این معاونت به تشریح برخی از این سیاستها پرداخت.
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار کرد: در عرصه توسعه فرهنگ قرآنی باید موج ایجاد کنیم تا تمامی دستگاهها و مسئولان مرتبط وارد میدان پیشبرد این فرهنگ شوند.
وی در ادامه با اشاره به برخی از وظایف کارشناسان قرآنی استانها، اظهار کرد: اگر ما در محدوده مسوولیت خود به شکلی مناسب و هدفدار در راستای تعمیق فرهنگ قرآن و عترت اقدام به فرهنگسازی کنیم، در صورت عملکرد نادرست دیگر رسانهها و دستگاهها نیز در سطح جامعه تأثیرگذار خواهیم بود.
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به فضایل اخلاقی چون راستگویی، امانتداری و صبر، گفت: ما باید به نحوی درست و در قالب یک سری برنامههای سنجیده شده به تبیین درست فضایل اخلاقی بپردازیم.
بنابر این گزارش در ادامه این نشست اصغر امیرنیا، مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به همراه مدیران زیر مجموعه خود به تشریح سیاستها و راهبردهای این دفتر در سال 94 پرداخت.
از جمله موارد این سیاستها و راهبردها میتوان به هفته قرآن و عترت، نظامنامه جشنوارههای قرآنی آیات، برنامهریزی عملیاتی بلندمدت، آییننامه خرید و حمایت از آثار و محصولات فرهنگی قرآن و عترت و جشن رمضان و نمایشگاه قرآن اشاره کرد.
در ادامه نیز محمدمهدی عزیزاده، سرپرست دبیرخانه کمیسیون تبلیغ و ترویج شورای توسعه فرهنگ قرآنی به تبیین نظام توسعه فرهنگ قرآنی و نقش حوزه تبلیغ و ترویج در آن و ساختار استانی منشور توسعه فرهنگ قرآنی پرداخت.