رئیس حوزه هنری استان:
هنر، جلوه‌گاه انسان در تعامل با جهان است

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، رضا میرزایی، رئیس حوزه هنری استان مرکزی پنجشنبه، هفتم اسفند در آیین اختتامیه پنجمین جشنواره استانی نمایش کوتاه صحنه و نمایش خوانی بیان، عنوان کرد: تئاتر هنر شریفی است که می‌تواند مهمترین و جدی‌ترین مسائل روز جامعه را به شیوه اثرگذار برای عموم افراد بیان نماید.

وی ادامه داد: با توجه به ظرفیت و پتانسیل این هنر حوزه هنری به مدت پنج دوره اقدام به برگزاری اینچنین جشنواره‌هایی در سطح استان با موضوعات سبک زندگی اسلامی، دفاع مقدس، جوانان و ایران 1404 و ... کرده که شاهد تحقق این مباحث در جامعه باشیم.

میرزایی تأکید کرد: هنرمندان به ویژه افرادی که تازه ورود به عرصه نمایش کرده اند نسبت به خلق آثار خویش توجه بیشتری داشته باشند تا شاهد خلق آثار اثرگذار و مفید در سطح جامعه باشیم.

رئیس حوزه هنری استان تصریح کرد: هنرمندان این عرصه جهت تحقق جایگاه و نقش فرهنگ اسلامی و نقش‌آفرینی هنرهای نمایشی با توجه به سرعت تغییرات و پیامدهای آن می‌بایست ضمن حفظ ارزش‌ها و اصول، بیش از پیش در کسب دانش و معرفت لازم کوشا بوده و با بهره‌گیری از خلاقیت و نوآوری همگام با اقتضائات زمانه خود را در خلق آثار و هنر آفرینشان گام بردارند.

وی افزود: بی‌شک نمی‌توان جایگاه و نقش هنرهای نمایشی را نادیده گرفت، هنری که در آن زندگی جریان داشته و جلوگاه انسان در تعریف و تعامل با جهان است؛ لذا بیان جایگاه و نقش فرهنگ اسلامی در این تعریف و تعامل به شیوه هنرهای نمایشی بسیار موثر و اثربخش است.

این مقام مسئول در پایان، خاطرنشان کرد: برای رونق هرچه بیشتر در تئاتر باید مسئولان استانی باید نسبت به گذشته حمایت و توجه وی‍ژه‌ای به آن نمایند تا شاهد رونق هرچه بیشتر این هنر تأثیرگذار در سطح استان باشیم.