امشب؛
فینالیست‌های رشته «دعا» در مسابقه تلویزیونی اسرا رقابت می‌کنند

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) رقابت‌های فینال مسابقه تلویزیونی اسرا در رشته‌های اذان، دعا، قرائت و حفظ قرآن از روز گذشته، 16 اسفندماه آغاز شده و تا جمعه، 22 اسفندماه ادامه خواهد داشت.

براساس این گزارش، رقابت‌های فینال رشته دعا امشب، 17 اسفندماه از ساعت 20 تا 21 به صورت زنده از شبکه قرآن سیما پخش می‌شود که فینالیست‌های این رشته با حضور در استودیو برنامه اسرا به اجرای برنامه می‌پردازند.

سعید حدادیان، رضا زین‌العابدین و سیداحمد صالحی خوانساری کارشناسان برنامه فینال رشته دعا در مسابقه تلویزیونی اسرا هستند.

حسن نحوی از مشهد، مجید عنان‌پور از تهران، هادی نوری از مشهد، ابوالفضل صفری از تهران، علی امیری یاراحمدی از بروجرد، سعید شعبانی از قم، سیدمصطفی هاشمی از مشهد و معین علی مددی از کاشان، فینالیست‌های رشته دعا هستند که امشب با هم رقابت می‌کنند.

یادآور می‌شود، تکرار برنامه امشب مسابقه تلویزیونی اسرا دوشنبه، 18 اسفندماه از ساعت 14 تا 15 به روی آنتن شبکه قرآن سیما می‌رود.