قائم‌مقام باشگاه ابومسلم:
آنچه در ورزشگاه کرمانشاه رخ داد شنیع بود/ پیگیر خواهیم بود

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، پس از انتشار خبر توهین به ساحت قرآن کریم روزگذشته، 16 اسفند در ورزشگاه کرمانشاه، مسئولان باشگاه سیاه‌جامگان ابومسلم خراسانی با انتشار بیانه‌ای ضمن محکوم کردن این اقدام شنیع، کناره‌گیری خود از بازی‌های لیگ فوتبال را اعلام کردند. گفت‌وگویی با علی عباسی، قائم‌مقام این باشگاه ترتیب دادیم که در ادامه می‌خوانید:

عباسی در گفت‌وگو با ایکنا ضمن ابراز رضایت از پیگیری این خبر توسط خبرگزاری که به نام قرآن نامیده شده است به شرح اتفاق دیروز در ورزشگاه کرمانشاه پرداخت و گفت: در بازی فوتبال که نتیجه برد و باخت آن در برابر عقاید و باورهای دینی ما اصلاً اهمیتی ندارد، اتفاق بسیار شنیعی افتاد که حتی بیان آن هم بسیار سخت و شرم‌آور است.

وی بیان کرد: من همیشه قبل از آغاز بازی و یا حین بازی در رختکن و حتی کنار زمین بر خواندن آیاتی از قرآن کریم مقید هستم و بر خواندن آیةالکرسی در اطراف زمین اصرار دارم و به تکرار آن می‌پردازم، الحمدالله به لطف خداوند متعال تیم، امسال نتیجه خوبی گرفت؛ اما عده‌ای شایعه کردند که این تیم، جادوگر دارد و با ورد و جادو به زمین می‌آید.

عباسی افزود: روزگذشته این تیم کرمانشاهی برایش نتیجه گرفتن خیلی حیثیتی شده بود و از قبل بازی، شروع به برخورد بد کردند و ناگهان و در یک صحنه به من حمله کرده و قرآنی که در دست من بود، چنگ زدند و قرآن پاره شد.

عباسی تصریح کرد: متأسفم که آقایان فدراسیون فوتبال به جای اینکه این مسئله مهم را پیگیری کنند، دست به تکذیب آن می‌زنند که این بسیار تعجب‌آور است. البته ناظر بازی نیز این صحنه حمله کردن به من را دیده است، اما این که برای قرآن چه اتفاقی افتاده است برایش قابل مشاهده نبوده است.

وی بیان کرد: متأسفانه آقایان مثل الباقی کارها که به دنبال مخفی کاری هستند این بار هم دست به این کار زده‌اند اما ما تا انتهای آن پیگیری می‌کنیم. فدراسیون فوتبال باید پاسخگوی این قضیه باشد و حتی به سراغ دفاتر مراجع برای اعلام اعتراض خودمان و پیگیری آن از طریق مراجع عظام خواهیم بود.