فیض خواستار شد:
ابداع شیوه‌های جدید در تلاوتی همراه با تدبر + فیلم

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) مهدی فیض، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی در دیدار نوروزی جامعه قرآنی که عصر روز گذشته، 15 فروردین‌ماه در خبرگزای ایکنا برگزار شد، گفت: به عنوان خدمتگزار جهاد دانشگاهی به اهالی قرآن و اساتید قرآن که در این جلسه ساده و صمیمی حضور دارند خیرمقدم می‌گویم.
فیض افزود: با توجه به اینکه اعتقاد دارم اساتید و اهالی قرآن حاضر در این جلسه جریان‌ساز هستند و می‌توانند الگودهی کنند پیشنهاد می‌کنم که اساتید و فعالان جامعه قرآنی شیوه‌های جدیدی را در حوزه تلاوت و قرائت قرآن پایه‌گذاری کنند.

مستمعین باید مفهوم آیات قرآن را درک کنند
وی در ادامه گفت: رهبر معظم انقلاب همواره در فرمایشات خود تأکید داشته‌اند که مجالس تلاوت ما باید همراه با تدبر در آیات قرآن باشد و تدبر به این معنی است که مستمعین معنی و مفهوم آنچه را که می‌شنوند نیز بدانند و به خوبی درک کنند.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی عنوان کرد: در جلسات تلاوت قرآن فقط متن عربی آیات قرآن تلاوت می‌شود که این شیوه از تلاوت فقط به جنبه زیبایی‌شناسی توجه داشته و به درک مفاهیم آیات قرآن کمک نمی‌کند؛ هرچند که به هر حال تلاوت قرآن به صورت عربی از نظر زیبایی اهمیت دارد و لازم است که این کار هم انجام شود.

بیان ترجمه ساده آیات قرآن در حین تلاوت
وی ادامه داد: اگر ترکیبی از تلاوت عربی و فارسی باشد و سبکی ایجاد شود که ترجمه ساده‌ برخی عبارت‌ها در کنار تلاوت آیات قرآن بیان شود شنونده متوجه می‌شود آیاتی که تلاوت می‌شود حاوی چه مطالبی است و این کار به تدبر در قرآن کمک می‌کند.
فیض در ادامه گفت: همچنین می‌توان در اوج تلاوت بین دو آیه، ترجمه ساده‌ای از آیات تلاوت شده بیان شود. به نظر می‌رسد با ابتکاری که قاریان و اساتید قرآن کریم دارند، می‌توانند شیوه‌های جدیدی را ابداع کنند تا شنوندگان به سمت تدبر در قرآن حرکت کنند.