متصدی خبر داد:
استراتژی سازمان حفاظت از محیط زیست در هفته سلامت

سعید متصدی، معاون انسانی سازمان حفاظت از محیط زیست در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) برنامه سازمان محیط زیست برای هفته ملی سلامت را عنوان و بر پیشگیری از آلودگی منابع آبی و خاکی تولید موادغذایی تأکید کرد.

متصدی گفت: تأکید ما با توجه به شعار هفته سلامت که ایمنی غذا از مزرعه تا سفره است بر سلامت و امنیت مواد غذایی و پیشگیری از آلودگی منابع آبی و خاکی تولید آنها تا سلول است.

وی تصریح کرد: در بحث سلامت مزرعه و محصولی که در آنجا تولید می‌شود باید توجه داشت پیش از مزرعه منابعی وجود دارند که سلامت مزرعه را تأمین می‌کنند، این منابع آب و خاک هستند.

متصدی با بیان این مطلب که سازمان به جد دنبال این است که برخی از محصولات را که در رابطه با امینت غذایی مطرح می‌شوند کنترل کند، افزود: قرار است از عوامل آلاینده این محصولات کاسته شود.

استراتژی سازمان محیط زیست گرایش به سوی تولید مواد غذایی ارگانیک است
وی اظهار کرد: استراتژی سازمان بیشتر به سوی تولید محصولات غذایی سالم و ارگانیک که از منابع سالم هم تغذیه شده‌اند تکیه دارد.

معاون انسانی‌ سازمان محیط‌ زیست با بیان خطرات موجود در سموم کشاورزی برای سلامت انسان و غذای مصرفی او عنوان کرد: این سازمان‌ در سال گذشته در زمینه حذف برخی از سموم مخاطره انگیز مانند دیازینول ‌که مصرف بسیاری در ایران داشته و تهدیدات زیادی را نیز متوجه سلامت محصولات و انسان‌ها می‌کند انجام داده است.

وی همچنین بر کنترل برخی مواد مغذی شیمیایی که منجر به رشد گیاه می‌شوند تأکید کرد و گفت: برخی مواد مانند کودهای نیتراته که در محصولات غذایی غلظت بالایی دارند یکی از عوامل اصلی بیماری زا و تهدید کننده سلامت شهروندان هستند.

متصدی خاطر نشان کرد: استراتژی‌ سازمان حفاظت از محیط زیست در هفته ملی سلامت، بر پیشگیری از آلودگی منابع آب و خاک ــ که تأمین کننده سلامت غذا هستند ــ شکل گرفته است.